Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virágot vettem a kolléganőnek aki a műszak után a kukába dobta a virágot de a másik munkatárs virágát meg vitte magával, hogy lehet ilyen undoritó egy nő?
És az fel sem merült benned hogy esetleg nem a külsőddel van baja hanem mint munkatárs utál mint a szrt? 🤣🤣
Nekem volt olyan ellenkező nemű kollégám akinek nem volt gond a külsejével, de akkora lusta, ostoba kretén volt hogy én is az első kukába bsztam volna a virágot amit hoz nekem..
Nem lehet, hogy a virág volt az utolsó csepp a pohárban?
Mert nekem volt olyan kollégám, aki konkrétan hónapokon át nem szállt le rólam, hiába kértem szépen csúnyán - ha ő ad virágot biztosan a lába elé bszom :D
Azóta már nem dolgozik nálunk, mert a HR-es értette a dolgát.
Azt gondolom, hogy nem érdemes senkivel sem foglalkozni ebben az országban a másikkal. Hiába akar az ember jót, azt csak a saját elgondolása szerint jó mert a másik azt általában *rba sem veszi.
Nyugi: ez a cselekedet csak a nőt minősíti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!