Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virágot vettem a kolléganőnek aki a műszak után a kukába dobta a virágot de a másik munkatárs virágát meg vitte magával, hogy lehet ilyen undoritó egy nő?
Nö vagyok, de virágot kidobni nem tudnék. Annyira szép mindegyik, legalább addig gyönyörködtetnek, amíg el nem hervadnak. Függetlenül attól, hogy milyen férfi adta. Tudod aki a virágot szereti...
A másik meg az, hogy megtisztelem azt az embert, aki engem is értékel. Szóval legalább most megtudtad, hogy kivel állsz szemben. Ezt tanította meg most neked ez a szegény virág.
Ha még menthetö, vedd ki a kukából és vidd haza. Vagy rakd ki vázába, hogy lássa, hogy tudsz róla, hogy kidobta.
Mű virág volt?
Csak mert én élőt pl nem dobnék ki. Amikor az exem sírt rítt hatalmas viragcsokrok en azt neki adtam inkább egy szembejövő nőnek hogy sajnálom kidobni, de nem vihetem haza, elfogadja e?
Hát úgy megörült neki!:) jól esett így nekem is :)
Ez nagy bunkóság volt a nőtől.
Ez nem valentin nap, hogy visszaadja, hogy bocsi, de nem kérem, mert nem akarok tőled semmit, hanem "csak" nőnap, hogy látod rajta, hogy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!