Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt kolléganőmnek akivel 2 évvel ezelőtt dolgoztunk, aki tőlem 2x idősebb volt oda volt értem nagyon,de nem akartam kikezdeni vele, mert munkatársak voltunk. Gáz lenne ráírni most, hogy nem -e lenne benne egy szeretői viszonyba?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 04:37
1/12 anonim válasza:
Ha már nem vagytok munkatársak, akkor szerintem írj rá nyugodtan. Nem vesztesz vele semmit. 😊
2/12 A kérdező kommentje:
De két éve nem is beszéltünk
2023. júl. 15. 04:58
3/12 anonim válasza:
Nem probléma. Ha tényleg odavolt érted, akkor könnyen lehet, hogy még mindig kapható pár dologra. Ha jóban voltatok, nem lehet akadály, hogy két éve egy szót sem váltottatok.
4/12 anonim válasza:
Próbáld ki de szerintem màr van màs neki ...
5/12 anonim válasza:
Jézusom…ha rám írna valaki, aki 2 évig nem keresett, és most megkérdezné, hogy megdughat-e csak lazán, úgy elzavarnám, hogy ihaj😂
Valamiért úgy sejtem, hogy mikor odavolt érted, akkor sem szexkapcsolatra vágyott, főleg nem 2 év érdektelen hallgatás után…
6/12 A kérdező kommentje:
Férjes asszony most is! Amúgy írtam neki egy hónappam ezelőtt elég kedvesen válaszolt
2023. júl. 15. 06:28
7/12 anonim válasza:
Kedvesen szoktunk válaszolni egy régi kollégának…
Egyébként ha még házas is, nem lehet, hogy a szimpla kedvességet félreértetted?
Milyen egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy odavolt érted?
8/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, eléggé vágyakozva nézett rám
2023. júl. 15. 07:24
9/12 anonim válasza:
Na és akkor megkérdezted? Vagy meg fogod?
Engem bevallom nem tüzelne fel ez a szöveg, bármily vágyakozó tekintetem is volt két évvel ezelőtt.
10/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert 2 év után próbálkozom az baj?
2023. júl. 15. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!