Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a kolléganőm, ebből baj lesz?!
Egy Multi cégnél dolgozok,több száz ember között.
Van egy munkatársam,aki hölgy,és nagyon sokat beszélgetünk a melóhelyen.Nem vagyok egy mindenkivel lepacsizós tipus,de vele nagyon jó beszélgetni.Annyira 1 hullámhosszon vagyunk,szinte isszuk egymás szavait.Ő is szeret sportolni,és én is.Rengeteg mindenben hasonlítunk.Nagyon vonzódunk egymáshoz,ezt még a vak is látja.
Igen ám,de az a gond,hogy a műszakvezetőnk a férje!
És a férj legjobb haverja is köztünk dolgozik,aki minden lépésemet figyeli!Mikor odajön a csaj beszélgetni hozzám,a srác már csavargatja is a fejét úgy figyel minket,azután meg megy árulkodni.Gondolom meg lett bízva.Annyira utálom azt a törpét!És ez megy minden nap,és ez egyre rosszabb.A lányhoz egyre közelebb kerülök,de ezzel ellenségeket is szerzek magamnak.Már a munkahelyváltáson gondolkodok.Mit tennétek?
Amúgy 35 éves férfi vagyok,a lány 30 éves.Családja egyikőnknek sincs.
Második!
Ezzel most mit akartál mondani? Hogy nézzek másik melót, de közben fűzzem tovább a csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!