Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyiben az egyének, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben az egyének, és mennyiben a társadolom hibája az, ha valaki nem talál párt magának?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy sok embernek nincs párja.

Aki nem önkéntes szingli, ő próbálkozik ilyen olyan módon párt találni magának.

Ami nem sikerül, mert még továbbra is szingli.

Viszont a társadalom is az elmagányosodás felé tart.

Régen lehetett jobban beszélgetni az utcán, vagy a tömegközlekedésen, amiből lehetett kapcsolat is.

Az emberek erősebben tartoztak egy-egy közösséghez, ahonnan könnyebb volt ismerkeni.

Szerintetek a társadolmi elmagányosodás mennyiben nehezíti most a párkeresést?

2024. márc. 7. 11:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy vannak hiányosságaim. De azt nem gondolom, hogy ennyire rossz parti lennék, hogy egy kávét vagy teát sem akart velem senki sem meginni 31 év alatt.
2024. márc. 7. 12:43
 12/30 anonim ***** válasza:
56%
De, ennyire rossz parti vagy.
2024. márc. 7. 12:51
 13/30 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem akinek bármilyen szociális skillje akadozik a legkisebb mértékben is az megbszhatja magát mert ez a világ most úgy működik mint a yt-on az algoritmus, ami megy az még jobban pörög, ami nem az meg ott megrohadni a sötétben.
2024. márc. 7. 13:38
 14/30 anonim ***** válasza:
94%

"ennyire rossz parti lennék"

Ezen fölösleges töprengeni.

Kérdezz embereket, hogy mi lehet veled, derítsd ki a hiányosságaidat, és azokat mérsékeld, valamint nézd meg, miben vagy jó, ami itt segíthet, és azokat erősítsd.

Ismerkedj emberekkel (csak úgy), például legyen valami társas hobbid, és majd lesz alkalom. Ne erőltesd akkor se, ha lesz, viszont ne is hagyd elveszni.

2024. márc. 7. 13:54
 15/30 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező! Ne foglalkozz a válaszadókkal.

Rengeteg nagyon értékes ember van manapság egyedül és rengeteg szenny ember pedig kapcsolatban. Semmit nem jelent. Ne foglalkozz ezzel. Társadalmi probléma van.

38F incel

2024. márc. 7. 13:58
 16/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha 31 evesen egy kaveig sem jutsz el, akkor valami tavolrol is jol eszlelheto cringe viselkedesed van. De ezt a hozzad kozel allok egesz pontosan meg tudnak fogalmazni, ha vagy annyira bizalmas viszonyban valakivel, aki mer tukrot allitani eled. Mert a legtobb emberben ez ilyenkor a menekulo osztont valtja ki, es nincs veled semmi problemaval probaljak meguszni a kinos kerdest.
2024. márc. 7. 15:06
 17/30 anonim ***** válasza:
62%
Hogy lenne már ez a társadalom hibája? Párkapcsolatod akkor lesz, ha valaki igent mond neked. A társadalomnak ehhez semmi köze.
2024. márc. 7. 15:26
 18/30 anonim ***** válasza:
31 vagy, én 36... Budapesten biztos nem volt ez a beszélgetés a 4-6-oson, amit megálmodtál.
2024. márc. 7. 15:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#9: "Dolgozom az önfeljesztésen is."

Részleteznéd, hogy a te esetedben ez mi mindent jelent, kérdező?

2024. márc. 7. 15:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Szerintem 85%-ban az egyén, 15%-ban a társadalom "felelőssége", bár én inkább úgy fogalmaznék, hogy ennyi %-ban az egyén, ill. a társadalom az OKA annak, ha az illető úgy szingli, hogy nem akar az lenni.
2024. márc. 7. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!