Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek abban, hogy bizonyos szempontból megalkuvást jelent a nő szempontjából, ha más értéket nem talál egy férfiban, csak az egzisztenciáját, anyagi helyzetét, és végül emiatt összejön vele?
Felkeltette ma a figyelmem egy érdekes komment. Egy nő írta, hogy „…egzisztencia. Tök helyes, csinos kis nőket látok ilyen faszikkal, ők képesek megalkudni, cserébe nem fáj a fejük sem a jelenben, sem a jövőt illetően, hogy mi lesz...” Elgondolkodtam rajta, hogy vajon lehetséges, hogy azok a férfiak, akik arra panaszkodnak, hogy a nők nagy többsége pénzéhes, azok általában olyan férfiak lehetnek, akik mást (vonzó külső, vonzó személyiség) nem igazán tudnak villantani a pénzükön kívül? Lehet, úgy gondolkodnak a nők ezeknél a pasiknál, hogy „ha már kevésbé vonzó férfi számomra, akkor legalább pénze legyen”? Vagyis, bizonyos szempontból megalkuvást jelent ez egy nő szempontjából, ha már a pasi anyagi helyzete felől kezd tapogatózni? Személyesen is alá tudnám ezt támasztani a környezetemből, van olyan férfi ismerősöm, aki nem rég dicsekedett el vele, hogy a barátnője számára ő arcra 9-10-es, míg korábbi két nője "csak" 8-9-re értékelte külsőleg, saját magát pedig 8-ra pontozná egy 10-es skálán. Hát nem is hallottam még, hogy valaha is arról panaszkodott volna, hogy pénzéhesek a nők, sőt épp az ellenkezőjét mondja, hogy a nőknek alig számít ma már az egzisztencia, ő is csak 300 ezer körül keres 30 évesen, emellett tartalmas, érdekes személyiség.
A csajról pedig azt kell tudni, hogy a mostani pasija neki az első, vele vesztette el a szüzességét is 24 évesen, a férfiak 95%-át rondának tartja, kizárólag ilyen színész külsejű férfiak tetszenek neki, ilyen Henry Cavillhez hasonló típusok. Hétköznapi, élő férfit nem tudtok mutatni ennek a csajnak, akire azt mondaná, hogy jóképű, helyes pasi.. Merthogy ez a haver minden alkalommal ezzel szívatja, hogy random, jóképűnek gondolt pasikat mutogat neki a szórakozóhelyen, de mindig az a válasz, hogy „Eeez neked jóképű?! Úristen…”
Jól gondolom, hogy azok a férfiak neveznek minden nőt, vagy a nők többségét anyagiasnak, akik másféle vonzalmat nem nagyon tudnak kiváltani nőkben?
Szerintem azok a nők, akikről beszélsz,alapból többlaki életet élnek.
Nem alkusznak meg semmiben, max csendben kutymàkolnak félre.
Arra nem gondoltál, hogy sok kommentet ffi írja nőnek előadva magát csak trollkodásból?
Persze vannak olyan nők, akik pénzre mennek, DE ffiak is! Nem egyet, nem kettőt, hanem sokat ismerek ebből a típusból.
Számomra kevés a pénz, ha nincs kémia, nem tudom elviselni magam mellett a másikat. Introvertált vagyok. Csak a számomra top 10es ember a befutó.
7
Ezzel az a baj, hogy a normális nőket is elijeszted! Ugyanis, ha tetszik, ha nem, eg NORMÁLIS nőnek, fontos az egzisztencia IS!!!! De egyébként megértelek! Én a lakásomat és a keresetemet tagadtam le eloszor, aztán rájottem, hogy ez hulyeség! Ebbol nem lehet kovetkeztetni semmire , egy férfinak is fontos lehet, hogy egy nő kéozett, iskolázott stb. Inkább, csak olyanokkal ismrrkedek, akinek szintén megvan minimum ez! Neked is ezt javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!