Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek abban, hogy bizonyos szempontból megalkuvást jelent a nő szempontjából, ha más értéket nem talál egy férfiban, csak az egzisztenciáját, anyagi helyzetét, és végül emiatt összejön vele?
Felkeltette ma a figyelmem egy érdekes komment. Egy nő írta, hogy „…egzisztencia. Tök helyes, csinos kis nőket látok ilyen faszikkal, ők képesek megalkudni, cserébe nem fáj a fejük sem a jelenben, sem a jövőt illetően, hogy mi lesz...” Elgondolkodtam rajta, hogy vajon lehetséges, hogy azok a férfiak, akik arra panaszkodnak, hogy a nők nagy többsége pénzéhes, azok általában olyan férfiak lehetnek, akik mást (vonzó külső, vonzó személyiség) nem igazán tudnak villantani a pénzükön kívül? Lehet, úgy gondolkodnak a nők ezeknél a pasiknál, hogy „ha már kevésbé vonzó férfi számomra, akkor legalább pénze legyen”? Vagyis, bizonyos szempontból megalkuvást jelent ez egy nő szempontjából, ha már a pasi anyagi helyzete felől kezd tapogatózni? Személyesen is alá tudnám ezt támasztani a környezetemből, van olyan férfi ismerősöm, aki nem rég dicsekedett el vele, hogy a barátnője számára ő arcra 9-10-es, míg korábbi két nője "csak" 8-9-re értékelte külsőleg, saját magát pedig 8-ra pontozná egy 10-es skálán. Hát nem is hallottam még, hogy valaha is arról panaszkodott volna, hogy pénzéhesek a nők, sőt épp az ellenkezőjét mondja, hogy a nőknek alig számít ma már az egzisztencia, ő is csak 300 ezer körül keres 30 évesen, emellett tartalmas, érdekes személyiség.
A csajról pedig azt kell tudni, hogy a mostani pasija neki az első, vele vesztette el a szüzességét is 24 évesen, a férfiak 95%-át rondának tartja, kizárólag ilyen színész külsejű férfiak tetszenek neki, ilyen Henry Cavillhez hasonló típusok. Hétköznapi, élő férfit nem tudtok mutatni ennek a csajnak, akire azt mondaná, hogy jóképű, helyes pasi.. Merthogy ez a haver minden alkalommal ezzel szívatja, hogy random, jóképűnek gondolt pasikat mutogat neki a szórakozóhelyen, de mindig az a válasz, hogy „Eeez neked jóképű?! Úristen…”
Jól gondolom, hogy azok a férfiak neveznek minden nőt, vagy a nők többségét anyagiasnak, akik másféle vonzalmat nem nagyon tudnak kiváltani nőkben?
"Jól gondolom, hogy azok a férfiak neveznek minden nőt, vagy a nők többségét anyagiasnak, akik másféle vonzalmat nem nagyon tudnak kiváltani nőkben?"
Nem, ezt saját példámon is igazolni tudom.
Én szerencsére ki tudok váltani vonzalmat a nőknél, és nem csak az egzisztenciámmal, azzal nem is szeretnék amúgy .
Volt viszont akinél éreztem, hogy nagyon sokat számít az egzisztenciális kérdés, első témák között szerepelt. Nem is lett sokáig folytatás .
Szóval vannak anyagias nők és nem anyagias nők. Én is felismerem, ha anyagias.
Én az utóbbiakat választom inkább, és nem azért mert " sajnálom" rájuk a pénzt, hanem azért, mert a nem anyagias nők saját maguk akarnak megállni a saját lábukon, mégha nem lenne muszáj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!