Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, egyetértetek azzal a kijelentéssel, hogy "a magas pasi jó, az alacsony pasi rossz"?
Két alacsony pasival randiztam a férjem előtt - mindkettő ilyen 160-170 centi közötti volt és hatalmas suttyók, csak mondom. Az egyik egy mamahoteles anyuci pici fia, aki az exe cuccait a fejem felett lévő dobozban tartotta és a napi elfoglaltsága a legózás volt 36 évesen. A másik meg 34 évesen egy nőqrogató gyökér volt, aki 2 hét után kirakott engem, hogy bocs ő csak bszni akart, megunt már, amúgy is kegyetlen ronda nő vagyok (átlagos vagyok minden tekintetben egyébként) és a lyukam kellett neki csak.
A férjem 185 centi magas és a tenyerén hordoz mióta ismerjük egymást. Úgyhogy ennyit az alacsony versus magas pasikról. Nekem az a tapasztalatom, hogy az alacsony férfiaknak vannak önértékelési problémáik, amik torzítják a személyiségüket is. Biztos van köztük normális, de nekem nagyon rossz tapasztalatom van velük. Soha nem a magasság alapján választottam párt, a férjemet sem azért választottam egyébként. Csak így elgondolkodtató, hogy az összes gyökér pancser alacsony csávó volt.
32#
Szóval az alacsony pasik rossz emberek! :(
Fúbazmeg, tényleg 165 centi vagy?
19/L
35: jó szar pasi lehetsz.
19/L
36#
Kislány, menny vissza az oviba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!