Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, egyetértetek azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, egyetértetek azzal a kijelentéssel, hogy "a magas pasi jó, az alacsony pasi rossz"?

Figyelt kérdés

2024. márc. 6. 21:58
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
De igazából én már leszarom, legyetek boldogok a kétméteres pasijaitokkal!
2024. márc. 7. 00:01
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

"A majdhogynem orvosi értelemben is törpe csajok is magas pasit akarnak!"

Továbbra is csak azt tudom kérdezni, hogy és? Neked semmi közöd ahhoz, ki milyen párt keres.

2024. márc. 7. 00:07
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő, akinek számít,van olyan, akinek nem. Én 160 cm vagyok, de vékony, csinos, engem a magas pasik vonzanak, barátnőm ugyanakkora, neki mindegy, csak ne legyen nála alacsonyabb. Másik barátnőm magas, husibb neki is annyi a kikötése, hogy nála legyen magasabb, de pl volt olyan ismerősöm, aki magas is volt, kövérke is (betegség miatt sajnos), de pl ő a kimondottan kicsi, alacsony pasikra bukott. Ahány nő, annyi féle ízlés. Az, hogy rossz valaki ne a magassagon múlik, de az igaz, hogy mindenki mást tart vonzónak, de ezt el kell fogadni. Nehéz de muszáj. Keress olyan lányt, akinek az alacsonyabb pasik jönnek be és megoldódik a gondod. Ne azt nézd, hogy a 150 cm is csajnak én biztos jó leszek, nem biztos. Hogy kinek mi tetszik nem te határozod meg.
2024. márc. 7. 05:41
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

Ha van két szinte tök azonos pasi, csak az egyik magas a másik alacsony, legalábbis egymáshoz képest, akkor minden csaj a magasabbat választaná. A magasság nagyon döntő tényező, sok csajt szinte kizárólag ez érdekel. Egy alacsony pasinak sokat kell kompenzálnia, a magasság önmagában egy olyan tulajdonság, ami elegendő LEHET. Persze nyilván itt most nem 180cm-re kell gondolni, hanem ilyen 2m közeli magasságra. Ilyen mérettel már bőven az átlag felett van valaki, és önkéntelenöül is ki fog lógni a sorból. Magyarán előbb észreveszik, jobban felfigyelnek rá.

Szóval senki ne mondja, hogy a magasság nem számít és nem jár semmilyen előnnyel...

2024. márc. 7. 06:17
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Én a 169 cm-mel sose vágytam 2 meteres pasira, nem is volt. Olyan 167-185 közt lehettek mind, a legmagasabb ráadásul csak pár alkalmas kaland.

Ismerek olyat ahol a nő kb a ferfi melléig ér, szerintem irtó hülyén néznek ki, de hat ők tudják. Amugy az ilyet hívtuk állvasz○pónak.

De te az írásod alapján akkor is egyedül lennél, ha 195 cm lennél...

2024. márc. 7. 06:34
 26/40 anonim ***** válasza:
82%
170 vagyok, soha nem volt bajom nők terén. Nem ezen múlik.
2024. márc. 7. 06:54
 27/40 A kérdező kommentje:

"De te az írásod alapján akkor is egyedül lennél, ha 195 cm lennél..."

Ki van zárva, elég jól ismerem a nőket.

Sóhajtozva suttognának a hátam mögött, hogy "de szép magas, olyan jó pasíí"! Tudom, mert hallom, ahogy a magasabb haverjaimra nyáladzanak. Legalább ne előttem tennék, de szeretnek szivatni azzal, hogy férfiszámba se vesznek.

2024. márc. 7. 07:09
 28/40 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező nem szeretnék szivatni, te se foglalkozol azokkal a nőkkel, akiket nem veszel észre. Hidd el,ők se foglalkoznak azzal, hogy még szivassanak is, mert alacsony vagy. Egyszerűen a haverjaim tetszenek nekik. Belőlem se lesz soha victoria secret modell mert oda is 175 cm a beugró, a többi paraméterről meg már ne is beszéljünk, pedig egyébként jó alakom van,vékony vagyok, csak nem 180 cm magas. Ezt se azért csinálják a modellügynökségek, hogy engem szivassanak. Ez az elvárás, ezt kell elfogadni és kész. Keress olyan nőt, akinek te tetszel, biztos van ilyen. Nem szándékosan bántanak téged, egyszerűen azoknak a csajoknak az tetszik, ha vki magas
2024. márc. 7. 07:16
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Minden nőnek a magas férfiak tetszenek.
2024. márc. 7. 07:55
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

"Sóhajtozva suttognának a hátam mögött, hogy "de szép magas, olyan jó pasíí"!"

Aztán megszólalsz és már nem is vagy jó pasi😅.

Nem az alacsonyság miatt nincs nőd és nem amiatt röhögnek ki.

2024. márc. 7. 08:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!