Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, egyetértetek azzal a kijelentéssel, hogy "a magas pasi jó, az alacsony pasi rossz"?
"A majdhogynem orvosi értelemben is törpe csajok is magas pasit akarnak!"
Továbbra is csak azt tudom kérdezni, hogy és? Neked semmi közöd ahhoz, ki milyen párt keres.
Ha van két szinte tök azonos pasi, csak az egyik magas a másik alacsony, legalábbis egymáshoz képest, akkor minden csaj a magasabbat választaná. A magasság nagyon döntő tényező, sok csajt szinte kizárólag ez érdekel. Egy alacsony pasinak sokat kell kompenzálnia, a magasság önmagában egy olyan tulajdonság, ami elegendő LEHET. Persze nyilván itt most nem 180cm-re kell gondolni, hanem ilyen 2m közeli magasságra. Ilyen mérettel már bőven az átlag felett van valaki, és önkéntelenöül is ki fog lógni a sorból. Magyarán előbb észreveszik, jobban felfigyelnek rá.
Szóval senki ne mondja, hogy a magasság nem számít és nem jár semmilyen előnnyel...
Én a 169 cm-mel sose vágytam 2 meteres pasira, nem is volt. Olyan 167-185 közt lehettek mind, a legmagasabb ráadásul csak pár alkalmas kaland.
Ismerek olyat ahol a nő kb a ferfi melléig ér, szerintem irtó hülyén néznek ki, de hat ők tudják. Amugy az ilyet hívtuk állvasz○pónak.
De te az írásod alapján akkor is egyedül lennél, ha 195 cm lennél...
"De te az írásod alapján akkor is egyedül lennél, ha 195 cm lennél..."
Ki van zárva, elég jól ismerem a nőket.
Sóhajtozva suttognának a hátam mögött, hogy "de szép magas, olyan jó pasíí"! Tudom, mert hallom, ahogy a magasabb haverjaimra nyáladzanak. Legalább ne előttem tennék, de szeretnek szivatni azzal, hogy férfiszámba se vesznek.
"Sóhajtozva suttognának a hátam mögött, hogy "de szép magas, olyan jó pasíí"!"
Aztán megszólalsz és már nem is vagy jó pasi😅.
Nem az alacsonyság miatt nincs nőd és nem amiatt röhögnek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!