Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság párt találni tarskeresokon kívül?
Sok helyen lehet, de ha nem beszélgetsz emberekkel, nem jársz el, nem teszel érte akkor nem fog menni.
Én a társkeresőt például túl direktnek vagy kényszeresnek éreztem egész életem folyamán. Például beszélgető társat ezen az oldalon is lehet találni, a többi pedig már csak rajtatok áll. Nem lehetetlen egy fórumon megismerni olyan valakit akivel később párkapcsolat lehet.
De például redditen rengeteg ilyen barátkozás/ismerkedő/magányosos poszt van. Nem feltétlen párkapcsolati céllal, de biztos vannak ott olyanok akik megfelelő szimpátia esetén nyitottak lennének rá, ha alapból nincs kapcsolatuk.
Nem értem mi a baj a társkeresőkkel. 2 párom is volt onnan, sztem az egyik legjobb dolog a mai világban.
Annyi a titka hogy a beszélgetést táplálni kell. Valójában nagyon hamar le lehet vágni ki az akivel jó lesz és ki az aki nem, mivel a lányok fele kb 1-2 szavakban válaszol/nem kérdez vissza és meghal a beszélgetés... a másik felével meg talizni kell 1 max 2 héten belül aztán alakul.
Kicsit segítsél.....
Férfi vagy NŐ vagy?
Hány éves vagy és milyen az érdeklődési köröd?
Melyik városban laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!