Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2021ben tényleg ennyire nehéz...

2021ben tényleg ennyire nehéz normális párt találni? Mellesleg mire jó ezeken az ismert tarskereson, hogy párba altok, és a férfi meg annyit se ír, hogy bú?

Figyelt kérdés
Ha ír akkor is van e kedvem beszélgetni, ha normálisan, kulturáltan válaszolok akkor pedig eltunik. Mire jó ez az egész? N30
2021. aug. 1. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Normálisan válaszolsz, valószínű rájön, hogy komolyan gondolnád, nem csak egy éjszaka ezért inkább ki offol.
2021. aug. 1. 21:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg nehéz normális párt találni, ebben maximálisan egyetértek veled. F33
2021. aug. 1. 21:42
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
Általában 1-2 mondatból-, annak a szerkezetéből kiderül, hogy kompatibilis-e egyik fél a másikkal. (F39)
2021. aug. 1. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:

Előtte se volt könnyű, de most rátett a covid is, már nem egyszer belefutottam, oltott csak oltottal ismerkedik Oltatlanok kalandkeresők kíméljenek. Az a vicc, hogy ez nem vicc. De már úgy vagyok vele le....om

53F

2021. aug. 1. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Én ugyan ezt tapasztalom, csak én azt vettem észre, hogy a lányoknak derogál válaszolni a normális üzenetekre, még egy "nem, b*meg"-et sem írnak.

27/f

2021. aug. 1. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Én azt vettem észre, hogy az emberek mintha meguntak volna kommunikálni.

Legalábbis online.

Régen chat.hu-n kezdtem.

Eleinte csajok írtak nekem, a nick nevem alapján. Örültek, hogy van valaki akivel lehet értelmesen társalogni. Még kapcsolataim is lettek így. Később elkezdett romlani az oldal, és egyre kevésbé írtak, ha írtam egyre kevésbé válaszoltak.

Badoo, Tinder, hasonlók jöttek utána.

Eleinte még szó-szó, találtam olyat aki szóba áll velem, majd egy idő után konkrétan semmi. Még egy "Match" sem jött össze.

Ekkor megmondom őszintén elkeseredésemben ráálltam a kamu profilokra.

Tutam, hogy ez "céltalan" de jó érzés volt kommunikálni, beszélni. És bejött mert legalább így ál profil mögött "nyerő" voltam.

Aztán idővel még ez is alább hagyott. És azt vettem észre, hogy már egy jól felépített kamu profilra sem reagálnak a "jó csajok" majd egy idő után az "átlagosak" sem és aki mégis azzal sem jut a dolog tovább az Szia mizunál.

Ez évekkel ezelőtt volt, azóta teljesen felhagytam a társkereséssel és "beszélgetéssel" és élőben hobbin keresztül ismerkedem több-kevesebb sikerrel.

2021. aug. 1. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Csak saját tapasztalatból tudok beszélni, de én férfiként általában azért nem írok, mert úgysem reagálnak rá. Aztán így megvan a match, de a visszautasítottság érzése nincs.
2021. aug. 1. 22:54
 8/14 anonim ***** válasza:
24%

Egyrészt a nők többsége képtelen normálisan kommunikálni és dög unalmas. Én társat keresni vagyok fenn nem pedig azért, hogy másokat szórakoztassak.

A másik pedig az, hogy 30 éves nőként bőven túl vagy a fénykorodon, a normális nőknek ilyenkor már családjuk, vagy legalábbis vőlegényük, férjük van. Aki ennyi idősen nőként szingli az deffektes.

2021. aug. 1. 23:56
 9/14 anonim válasza:
98%

En mar kipróbáltam kb az összes "nevezetesebb " alkalmazást, tinder badoo, twoo. De ha valamelyiken matcheltem valakivel vagy vissza se írt, vagy alig-alig írtak valamit, ha valakivel nagy nehezen el tudtam beszélgetni, egy idő után eltűnt.

Szóval igen,nagyon nehéz:/ és az is igaz hogy le se szarjak az embert, annyit nem írnak hogy "nincs kedvem dumalni,bocs" Meg a legjobb amikor a leírásban az van,hogy "instan előbb elersz"

2021. aug. 2. 00:00
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Máshogy kell ismerkedni

Nem ezeken a hülye oldalakon,semmit nem érnek ezek a társkeresők,legtöbb csak egyéjszakás dugast akar aztán megy a dolgára

2021. aug. 2. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!