Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2021ben tényleg ennyire nehéz...

2021ben tényleg ennyire nehéz normális párt találni? Mellesleg mire jó ezeken az ismert tarskereson, hogy párba altok, és a férfi meg annyit se ír, hogy bú?

Figyelt kérdés
Ha ír akkor is van e kedvem beszélgetni, ha normálisan, kulturáltan válaszolok akkor pedig eltunik. Mire jó ez az egész? N30
2021. aug. 1. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Én is próbálkoztam, de esélytelen. A nőknek olyan elvárásaik vannak, hogy az hihetetlen. Nem is párt keresnek, hanem eltartót. De az is nézzen ki jól. Fogadni mernék, hogy a kérdező is egy diplomás, jóképű, izmos orvosra írt rá, akinek még 500 párja van, aztán panaszkodik hogy miért pont neki nem ír. Mikor a kérdezőnk szintén előtte 200 pasit balra húzott, akik mondjuk nem ütötték meg a 8-9 pontot. Ennyike. Én már másik pasival élek együtt és életem legjobb döntése volt. Közben jöttem rá, hogy bi vagyok szóval nekem teljesen oké. Nőkkel lehetetlen bármiféle kapcsolatot kialakítani, ha nem gazdag, fullos, jóképű, macsó vagy.
2021. aug. 2. 05:35
 12/14 A kérdező kommentje:

8# aki 30 éves létére nem szült, nincs el jegyezve vagy nem el házasságban, az már defektes? Miből vontad le ezt a konzekvenciat?

És ha én pl nem akarok még gyereket, mert fontosabbnak tartom meg a munkám? Akkor is defektes vagyok? Szívem, ne magadból indulj ki!!! Leszolni, meg szólni látom nagyon megy!! Gondolkozni annál kevésbé!! Gratulálok gusztustalan vagy!! Az értelmes válaszokat pedig köszönöm!

2021. aug. 2. 08:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt mar baratnom, csunya nem vagyok, diplomam is van. A nok min. 99,5 szazaleka semmit nem reagal, ha jobbra huzom (a fel szazalek tobbsege is foleg robot es hiv a whatsapp-ra). Felelmetes, mar “viccbol” a nem annyira tetszo lanyokat is szivezem es semmi (tobb szaz lany es max. 3 match)…
2022. ápr. 18. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:
11-essel abszolut egyetertek es latom, tobben is. Atlagosabb ferfi nem tud mit kezdeni egy ilyesmi oldalon, nem szeretek csunyan beszelni, de sz*rnak a nok az ember fejere. Nem haragszom, ok tudjak…
2022. ápr. 18. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!