Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám a kopaszodásomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a kopaszodásomat elfogadni?

Figyelt kérdés

Olyan rosszul érzem magam ez miatt, hogy leírni sem tudom. Pár hónappal ezelőtt az övemet vettem ki a nyakamból ez miatt. Nem tudom egyszerűen elfogadni, mindenem volt a hajam, egyfajta erőt adott, mindig fontos volt számomra.

És én tipikusan az a fajta kategória vagyok, akinek nagyon nem áll jól a kopasz fej, borostám nulla, nem nő, próbáltam különböző kencékkel növeszteni, (mármint borostát, hogy elvegyem a figyelmet a hajamról), de egyszerűen nincs borostám.

A hajamra mindent vettem, de semmi, mostanra annyira gáz lett, hogy utcára sem megyek szinte ki, nagyon szarul vagyok ez miatt.

Izmom nulla, edzhetek bármennyit, a genetika miatt nem tudok rendesen kiizmosodni. A testalkatom egyszerűen nem férfias, 178-180 magas vagyok, keskeny vállak, vékony karok, úgy nézek ki mint egy tini kb, vékony lábak, 80 kiló.

Eltorzult az arcom, szó szerint csúnya lettem, pedig 5-6 évvel ezelőtt, egy kiemelkedően jóképű srác voltam, rengeteg visszajelzést kaptam, de most ahogy kinézek, valahogy gyötört és torz lett az arcom, a hajamnak annyi, totál felesleges az egész életem. Van párkapcsolatom, de tudok, hogy a barátnőmnek ez biztos egy szörnyű dolog lehet, mert a kapcsolat elején kihangsúlyozta, hogy nagyon nem szereti a kopasz pasikat, tudom, hogy ez egy negatív dolog számára, de főképp számomra.

Azon az állapoton ahol most vagyok a hajammal, arra kb 2-4 millió Ft kellene, hogy megcsinalják a hajátültetést, na nekem annyi pénzem ebben az isteni életben biztos, hogy nem lesz....gőzöm sincs mit csináljak.

Dark oldalakon nézegetem, hogy kinek tudnám eladni a vesém, vagy valami, de ez nagyon kétes itt Európában. Nem tudom mit tegyek.

31/f

márc. 5. 15:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Genetika sajnos.

A rossz fogak, a kopaszodás, a korai öregedés mind mind ide vezethetőek vissza. Persze a rossz életmód rájátszhat a dologra, de azért nem ilyen ütemben. Ismerek én is csöveseket, lecsúszott embereket akik sokkal jobban néznek ki nálam, akár az utcán élve is... durva nagyon.

Főleg az ahogy az ember megkapja a sokszor burkolt néha kevésbé burkolt beszólásokat. Pl. egyik kollégám talált egy képet rólam még egy régi közösségi oldalon (kb. 15 lehettem) és mondta is, hogy milyen jóképű voltam még akkor.

Egy olyan csaj ismerősöm akivel kvázi együtt nőttünk fel is, sokszor tesz olyan emgjegyzéseket, amelyek eléggé arra utalnak, hogy szimplán csak ocsmány lettem... Pedig korábban még pont az ellenkezőjét mondogatta.

Amúgy én ha a tükörbe nézek nem látom magam kifejezetten rondának, de basszus, ha ne adj isten valamilyen kép készül rólam, akár egy csoportképen szerepelek, te atya ég... Mint valami megtört 50 éves...

És akkor itt gyakorin megkapja az ember, hogy mekkora ez lúzer, szar, rothadó lelkű incel és hasonlók.

Tavaly egy külföldi utazásom során is csináltam egy szelfit az utazótársammal és basszus, úgy nézek ki mint valami végstádiumú rákbeteg, aki teljesen le van épülve a kemótól.

Ezt nem lehet elkfogadni és túllpni rajta, de ezt, főleg itt ezen a rohadt oldalon nem értik meg. De hogyan is érthetné meg olyan akivel nem történt meg. Megöli a lelked a dolog és végül tényleg csak egy rothadó, beteg lelkű incel leszel. Aztán jön a gyűlölet, elsorban az öngyűlölet ami persze másokra vetül ki leginkább.

márc. 5. 19:48
 32/39 A kérdező kommentje:

Ismerős a dolog. Tükörbe nézve én azt látom, hogy úgy nézek ki mint aki túl van 3 sztrókon, 6 szívinfarktuson, 4-szer elvált, most pedig egy szakadt, huzatos panelben lakik. És ez tényleg genetika, és ebben is én pl anyámra ütöttem, apám ugyanúgy nézett ki 18 évesen mint 56 évesen, anyum szegény viszont fiatalon hihetetlenül szép nő volt, viszont amint elérte a 35-40-et nála is jött ez a torzulás, nem öregedett szépen szegény.

Feldolgozni is nehéz ezt, amúgy nekem kerek egy éve durvult be nagyon, előtte azt sem tudtam, hogy mi az, hogy kopaszodás, konkrétan azt hittem, hogy aki kopasz, az azért kopasz mert ő így szereti hordani, nem kell szárítani, fésülni stb, azt se tudtam, hogy mi az androgén alopécia. Nem is tudom, hogy gondolattam ezt.

És 5,5-6 évről beszélünk, nehéz tudatosítani magamban azt, hogy én genetikailag sajnos így öregszem, genetikailag kopaszodom, nehéz elfogadni, mert pár évvel ezelőtt még a csúcson voltam.

Nem tudom kire, vagy mire haragudjak, mert mennyivel könnyebb az élete annak aki nem küzd a kopaszodással, aki nem küzd ezzel a torz öregedéssel, mennyivel könnyebb lenne az én életem is, de ezt kaptam, ez van.

Akik itt osztják az észt, és leszólják az embert azokat is megértem, fogalmuk sincs milyen ezen az oldalon állni, úgy mint én anno, hogy azt hittem, hogy akik kopaszok azok szándékosan azok, ugyanúgy itt is, sportolj, gyúrd ki magad, oké oké, igazából az is nagyrészt genetikán múlik.

márc. 5. 20:09
 33/39 anonim ***** válasza:

Egy év alatt kopaszodtál meg? Biztos hogy az genetika, nem pedig valami betegség?

Ha valóban ennyire zavar, járj utána a beültetésnek, többen is irtak jókat.

Ha komoly psziches problémát okoz, akkor ezt igazolva lehet támogatast is kerhetsz. Persze ehhez nem értek, csak mas plasztikával kapcsolatban olvastam ilyesmit.

márc. 5. 20:21
 34/39 anonim ***** válasza:

Kitehetitek az ablakba ugyan, de én együttérzek veletek sorstárs nőként. Annyi, hogy én eleve nem voltam szép. De most, 32, lassan 33 évesen, ahogy beindult az öregedés pár éve, az én állapotom is nagyon durva. NAGYON. Legutóbb a fodrászom döbbent meg rajta, hogy pár hónap alatt mekkorát romlott a hajminőségem, kérdezte is, hogy mit csinálok, mondtam, semmit, ugyanúgy nincs festve, vasalva, telekenve minden szarral stb., ahogy eddig. És mégis... Anno az arcom/fejem formáját meg lehetett határozni a szokványos módon. Most már azt sem. Torzul, fonnyad, löttyed, én nem értem, mi történik, de rémes. Fogászatilag nekem az ínyem adta meg magát, azon pedig a fogorvos és a vele dolgozó dentálhigiénikus szokott hüledezni, és nem igazán akarják elhinni, hogy se cigi, se pia, se hanyagság, semmi ilyesmi nincs.

Akinek nem ilyen elbaszott a genetikája, az ezt valóban nem fogja átérezni soha. Természetesen én is "incel" vagyok vagy nevezzük foreveralone kategóriának, kinek hogy tetszik.

márc. 5. 20:35
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem kéne neked egy teljes vérkép?

márc. 5. 21:47
 36/39 anonim ***** válasza:

28 és 31-es vagyok: anno én megkérdeztem a fogorvosom, hogy mégis hogy a büdös francba lehetséges ,hogy ápolom a fogaim, figyeltem rájuk, rendszeresen mostam őket mégis szétesnek darabokra, és hiába járok el fogorvoshoz egyszerűen nem lehet megállítani a romlást.

Annyit mondott, hogy a legtöbb ilyen dolog semmit nem jelent. Van aki abszolút nem törődik a fogival, erősen dohányzik mégsem mennek neki tönkre, legalábbis nem ilyen gyorsan. Szóval a válasz a genetika.

Sajnos ez van, kinek milyen lapokat osztott az élet, sok mindennel nem lehet mit kezdeni.

A kopaszodást és a rossz fogakat is apai ágon örököltem amúgy, ahogy még sok más dolgot is amelyek szerencsére egyelőre nem jöttek elő (pl. visszér).

Amúgy lehet jobb is hogy így alakult, legalább nem örökítem tovább a fostos géneket, nem fogok szenvedést okozni ez által egy újabb generációnak.

márc. 5. 22:36
 37/39 anonim ***** válasza:

35: Csak pici vashiányt szokott kihozni, azt sem minden alkalommal. TSH például rendben, mármint valóban rendben, nem pedig csak a túl szélesre hagyott ref. tartomány miatt. Többi pm. érték is. Meg minden. Bár legutóbb enyhén emelkedett lett a koleszterin, miközben én is gyárilag vékony alkat vagyok, ez is röhej valahol, másnak 90 kg mellett sem...

Persze egy Foodtest tud csúnya értékeket hozni, de azoknak is ugyanúgy, akiknek semmi nyoma a külsejükön (sem) az intoleranciáknak. Genetika ugye.

36: Na igen, amikor a többség még mindig csak hallomásból ismeri a fogselymet, a fogköztisztító kefét stb., közelebbi kapcsolatot nem ápol velük, szájvizet is csak elvétve használ, fogkrémből meg jó neki a sima Signal vagy Colgate, és patika állapotú a fogsora meg az ínye is, az azért többet mond mindennél...

márc. 6. 07:11
 38/39 A kérdező kommentje:

Ebbe a labor dologba én is beleszaladtam múlt évben. Sokáig tagadtam ezt a kopaszodást, mindig fogtam valamire, próbáltam nyugtatni magam, "áh biztos csak a vas, cink, réz hiány", "biztos a pajzsmirigy", "lehet a tesztoszteron", "lehet a stressz", "lehet a fogam stb"....aztán pár tízezer forinttal később, amikor már nem volt szinte olyan paraméter ami ne lett volna tökéletes, mert minden eredményen a tökéletes paramétert mutatta, na akkor kezdtem el tudatosítani magamban ezt. Amúgy létezik már genetikai térképezés is, azt hiszem 20 génig 200 ezer forint, és akkor száz százalékra megmondják, hogy a genetikámban van e a kopaszodás vagy sem. Mivel nekem a nagymamám, anyám és én is kopaszok vagyunk, arra már nem dobtam ki feleslegesen a pénzt.

Viszont amit örököltem és némileg pozitívum, az a súlyom, én egyszerűen fizikailag képtelen vagyok az elhízásra, nem tudok szó szerint elhízni, hiába eszek szénhidrátot szénhidráttal, max 86 kiloig tudok felmenni, utána tartok 3-4 nap fogyókúrát és visszamegyek 80-82-re. Másnak 5-8 kiló nagyon nehezen megy le, nálam ez max egy hét alatt összejön.

De inkább lennék 120 kilós, mint kopasz. 😅

márc. 6. 09:07
 39/39 anonim ***** válasza:

Kérdező: dettó. Én is a fogaimra fogtam a dolgot, de nem ez okozza. Genetika, ennyi.

Szerencsére én sem tudok elhízni, 10 éve ugyanannyi a súlyom, kb. 2-4kg ingadozás van csak.

márc. 6. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!