Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a kopaszodásomat elfogadni?
Olyan rosszul érzem magam ez miatt, hogy leírni sem tudom. Pár hónappal ezelőtt az övemet vettem ki a nyakamból ez miatt. Nem tudom egyszerűen elfogadni, mindenem volt a hajam, egyfajta erőt adott, mindig fontos volt számomra.
És én tipikusan az a fajta kategória vagyok, akinek nagyon nem áll jól a kopasz fej, borostám nulla, nem nő, próbáltam különböző kencékkel növeszteni, (mármint borostát, hogy elvegyem a figyelmet a hajamról), de egyszerűen nincs borostám.
A hajamra mindent vettem, de semmi, mostanra annyira gáz lett, hogy utcára sem megyek szinte ki, nagyon szarul vagyok ez miatt.
Izmom nulla, edzhetek bármennyit, a genetika miatt nem tudok rendesen kiizmosodni. A testalkatom egyszerűen nem férfias, 178-180 magas vagyok, keskeny vállak, vékony karok, úgy nézek ki mint egy tini kb, vékony lábak, 80 kiló.
Eltorzult az arcom, szó szerint csúnya lettem, pedig 5-6 évvel ezelőtt, egy kiemelkedően jóképű srác voltam, rengeteg visszajelzést kaptam, de most ahogy kinézek, valahogy gyötört és torz lett az arcom, a hajamnak annyi, totál felesleges az egész életem. Van párkapcsolatom, de tudok, hogy a barátnőmnek ez biztos egy szörnyű dolog lehet, mert a kapcsolat elején kihangsúlyozta, hogy nagyon nem szereti a kopasz pasikat, tudom, hogy ez egy negatív dolog számára, de főképp számomra.
Azon az állapoton ahol most vagyok a hajammal, arra kb 2-4 millió Ft kellene, hogy megcsinalják a hajátültetést, na nekem annyi pénzem ebben az isteni életben biztos, hogy nem lesz....gőzöm sincs mit csináljak.
Dark oldalakon nézegetem, hogy kinek tudnám eladni a vesém, vagy valami, de ez nagyon kétes itt Európában. Nem tudom mit tegyek.
31/f
Jah, plusz ha még kopaszodna is, na az lenne csak az igazán lejtő neki szeritem. De ő már idős, elhiheted, ha 50 fölött lennék szavam nem lenne, de 31 évesen korainak érzem.
Viszont én anyumtól örököltem, anyum hihetetlenül kopasz, én még nőt nem láttam olyan kopasznak a feje bubjan mint anyumat. Nála észrevettem, hogy ahogy idősödött, úgy ment el az önbizalma, úgy fordult be, vonult szépen lassan el. Nála észrevehető, hogy megtette lelkileg a hatását, főleg, hogy nő, mivel a nőknek védjegyük a hajuk, sajnálom szegényt, de haragszom is, de nem is rá hanem a nagymamámra, na ő kb tar kopasz asszony volt, hogy az isten átkába tudták ezt örökölni nem tudom.
Egyébként, most lehet hülyén fog hangzani, de én írtam a kormánynak egy javaslatot. Röviden, tömören most a magyar állam orrba szájba nyomatja a családalapitast, csok, csok plusz, babaváró stb. Tehát, hogy a magyar nemzet úgymond sokasodjon, a mai világban a külső sajnos egy eléggé fontos dolog lett, izmos test, dús haj, magasság, stb, a férfiak is eléggé elvárják a kerek mellet, popsi, szép cuki arcot, szép hajat a nőktől. Oké...most ez a retek androgén alopécia a férfiak több mint 50 százaléka szenved. Ami k**szott nagy arány, most ezek a férfiak mit csinálnak, SEMMIT, mind visszahúzódó, magányos, önbizalomhiányos, később lecsúszott alkeszek lesznek, vagy ha nem alkeszek akkor a büdös életbe nem lesz bátorságuk ismerkedni. Ezek a férfiak, hogy vállaljanak családot, mivel nincs hajuk, így alapból a nőknek az 50 százaléka offolja őket, a másik 50 százalék a tipikus kopasz, agyongyúrt pasira bukik. Hány nőnek jön be az én esetem? Hány lánynak vagyok én az ideálja, egynek sem. Mert a kopasz fej nem áll jól, a külsőm kb egy nulla, nem vagyok elhizva, nem vagyok kigyúrva, totál átlag testalkatom van.
A lényeg, hogy a hajbeültetést, a különböző testi hibák korrekciós műtétjeit, a lézeres szemműtétet is államilag, kellene egyetemes tb támogatással támogassa az állam.
Most ez így elég retardáltan hangzik, de szeritem ahhoz, hogy egy ember jól érezze magát a bőrében, valahol itt kellene elkezdenie az államnak a támogatást.
Ha tényleg írtál egy levelet ezügyben, akkor nálad a külsőd a legkisebb probléma.
Egy pszichiáterrel beszélj, meg vegyél egy bérletet egy konditerembe, és járj el heti háromszor. Másra sem álmában nőtt izom.
Kérdező: üdv a klubban.
Én 22-23 évesen kezdtem el kopaszodni, de eleinte nem volt annyira látványos, csak feltűnt hogy a korábban sűrű hajam már nem annyira az.
Akkor volt barátnőm, kapcsolatom, aki aztán el is hagyott, amikor már elég látványos volt a kopaszodásom.
A durva, hogy nekem akkoriban kezdtek el roham tempóban tönkremenni a fogaim.
Előtte semmi baj nem volt velük, mindig vigyáztam rájuk, rendszeresen (naponta) mostam fogat, aztán hirtelen valami beütött és elkezdtek darabokra törni.
De szó szerint. Hiába jártam fogorvoshoz, így is 3-4 fogam bánta, a többit betömettem, de ugyanúgy romlanak. Sokszor a beötömött fog 1-2 évet se bírt ki és ugyanúgy széthullott.
Tavaly megint megnézettem az összeset, tömettem amit kellett, de már ismét érzem, hogy kezdődik újra a folyamat.
Szóval a kopaszodás emiatt annyira nem zavart, inkább a fogaimra költöttem.
Sőt volt egy időszak, úgy nagyjából 3 éve amikor még jól is állt. Férfias volt és pont annyi hajam maradt, ráadásul úgy is oszlott el, hogy olyan "komolynak" tűntem tőle, legalábbis az akkori "csajozási sikereim" ezt gondoltatják velem.
Amúgy soha nem érdekeltem igazán a nőket, pedig fiatalabban kifejezetten jóképű voltam, így vissza-vissza nézve a képeket.
Na mindegy, a nőm a kopaszság miatt hagyott el, pontosabban egyszerűen megszűnt az intimitás köztünk, a végén már az is zavarta ha hozzáérek és láttam rajta, hogy szégyell.
Mondjuk megértem valamilyen szinten, senki nem akar fiatal csajként, aki előtt végtelen lehetőség van "kiélni" magát, egy kopaszodó 40-nek kinéző fazont maga mellé. Legalábbis nem a többség.
A hajbeültetéssel meg az a gond, hogy vagy működik vagy nem. Jobb helyeken előtte csinálnak pár tesztet, hogy egyáltalán érdemes-e belevágni, de szerintem sok helyen viszont csak a pénzt nézik és simán megcsinálják úgy, hogy később rosszabb lesz az eredmény, mintha maradt volna az illető kopasz (van egy youtuber aki erről csinál videókat, na ő brutálisan szarul néz ki a beültetés után).
Nekem viszonylag szerencsém van, mert tudok szakállat növeszteni, 18 éves korom óta folyamatosan szakállas vagyok, de a fejformám nem igazán illik a tar kopaszsághoz.
Kipróbáltam, nem volt rosszabb mint kopaszodva, de jobb se. Szóval ez nem segít. Te kipróbálhatod teljesen lenyírva milyen, lehet el tudod fogadni.
Ha van pénzed akkor viszont érdemes megpróbálni a haj átültetést, hátha segít. ha nincs akkor gyűjtögess, vagy akár vegyél fel hitelt. Ha már a dolog a mentális egészségedre megy akkor még így is megérné.
Én azért nem megyek el mert évek óta rám se néznek a nők, totál érdektelen vagyok számukra és regebben se nagyon rajongtak értem, szóval leszarom, fölösleges pénzkidobásnak tartom.
Neked viszont van kapcsolatod, akkor emiatt ne hagyd elveszni.
Igen, jól látod, a külső az elsődleges, még egy kapcsolaton belül is, főleg fiatalon.
A külső megromlása egyenes út a szexmentes kapcsolatig, ami pedig a megcsalásnak és végül a szakításnak ágyaz meg.
Vonzódni kell a másikhoz, és ehhez nem elég sajnos az együtt töltött évek, se a közös emlékek, se az összeillő személyiség.
Ezt kár tagadni.
A kopaszodás pedig egy nagyon drasztikus külső romlás, rosszabb mint az elhízás, az legalább visszafordítható.
És hiába természetes folyamat a legtöbb férfinál, sajnos öregít. Az öregség pedig nem éppen előny, főleg fiatalon nem, ha valaki öregebbnek tűnik a tényleges koránál. Talán tizen évesen ez még lehet előnyös, de 30 évesen semmiképpen sem.
"visszahúzódó, magányos, önbizalomhiányos, később lecsúszott alkeszek lesznek, vagy ha nem alkeszek akkor a büdös életbe nem lesz bátorságuk ismerkedni"
Pontosan így vagyok én is. A legfőbb "közösségi" programom, hogy hétvégén a lúzer haverjaimmal iszunk a kocsmában. És ezt a kocsmát most ne ilyen tipikus lecsúszott, proli talponállóként képzeld el, hanem olyan helyként ahová egy csomó fiatal jár bulizni, szórakozni. De nekem ismerkedni nincs bátorságom egyikkel sem, nincs semmi önbizalmam, egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy odamenjek ezekhez a csajokhoz. Csomó fiatal, huszon éves egyetemista, vagy középsulival éppen végzett, szebbnél szebb lány, de egyiket sem érdeklem, mind levegőnek néz.
Nem hibáztatom őket, hiszen a legtöbb fiatal srác ezerszer jobb választás nálam minden téren: jól néznek ki, magasak, jóképűek, nem kopaszodnak és mivel van rá pénzük, hogy minden hétvégén kocsmázzanak, gondolom anyagilag is rendben van a legtöbb.
Szóval miért is akarjanak ezek a csajok egy 30 éves, kopaszodó, szar fogazatú, visszahúzódó, lúzerel ismerkedni?
Társkereső kizárva, ahhoz extrém jó külső kell. Régebben, a szakítás után kipróbáltam, szó szerint 0 siker. Tehát ilyen 10-15 LÁJK-ot ha kaptam összesen, nyilván match is elenyésző számban volt, legöbbször ezek is csak kamu profilokkal.
Marad a remény, hogy egyszer talán még megtetszem valamiért egy lánynak. Volt már rá példa, többször is. Egyik esetben életem első (és máig utolsó) párkapcsolata lett belőle. Egyik sesetből csúnya pofára esés és megalázás lett, amit nem igazán értek miért, elvégre a csaj kezdeményezett nálam.
Aztán volt több olyan akit megbántam, hogy visszautasítottam, persze mindig csak utólag...
Szóval hátha. Bár sok reményt nem fűzök a dologhoz.
Nem tudom milyen az arcberendezésed, így sajna nem tudom azt mondani, hogy neked jól áll a kopasz fej. Sok férfinál nem gáz és nekem is van olyan ismerősöm, aki szintén kopaszodás miatt borotválja és neki pl jól áll.
Egyébként én is a parókát javaslom, egy minőségi darab abból sem olcsó.
Konkrétan leírtad a jövőmet kb. A barátnőmön érzem, hogy távolodik tőlem, amikor összejöttem vele, akkor voltam a csúcson, jól néztem ki, dús hajam volt, és extra jóképű voltam.
De azóta eltelt év lassan, és rengeteget öregedett az arcom, a jóképűségem sehol nincs, sőt, egyenesen eltorzult szó szerint az arcom, nem tudom, hogy mi történt velem, de szó szert aszimmetrikus, torz arcom lett.
Kb negyvennek nézek ki, és igen, észrevettem, hogy a kopaszodás hihetetlenül öregít, kb rám ver vagy plusz 10 évet. Szörnyű ahogy kinézek, pedig hihetetlenül jóképű voltam.
El sem hiszem, hogy abból, hogy váltam ilyenné. Legfőbb problémám, hogy olyan arcom van, amihez egy hajstílus áll nagyon jól, az pedig a hátra zselézett frizura. Néztem magam már kopaszon, különböző aplikaciókkal, kb úgy nézek ki mint egy leukémiás.
És tudom, hogy a barátnőm abba a külsőmbe szeretett bele, és persze tisztában van azzal, hogy öregszik az ember, de ami velem történt az nem öregedés, egyáltalán nem öregedtem, hanem torzultam, csunyúltam. És néha amikor összeveszünk, mármint régebben azért kibukott belőle, mert ő túlsúlyos volt, de lefogyott, és kibukik belőle, hogy ő lefogyott, úgymond kinéz valahogy, én meg teljesen megcsunyultam, de ezt nem rosszból mondja, ezt a családomban többen is megjegyezték, hogy "mi a fsz történt velem" mert szó szerint csúnya lettem. Anyum is kérdőn néz rám, hogy mi történt velem ezalatt a majd 6 év alatt.
Nem tudom.
De tény és való jobban örülnék ha szakítana már inkább velem és itt hagynék mindent és elmennék külföldre összegyűjteni a pénzt a hajátültetésre. Rettegek attól amiben most te vagy, nem akarok olyan helyzetbe kerülni, elszeretném kerülni. De félek, hogy ez egy egyirányú utca lesz és kész, kivégez a dolog.
Látom ahogy rám néz, hogy megakad a szeme a hajamon, az arcomon és még azt sem tudom mondani rá, hogy milyen egy elvakult egy lány, hogy ennyire számít neki a külső, mert mások is mondták már, hogy valami nem oké az arcommal.
Az arcom szó szerint úgy megereszkedett mint egy 90 éves néni melle kb, az arcom egyik oldala valahogy kevésbé ráncos mint a másik, az arcom másik oldala pedig totál....mintha el lenne halva. Hihetetlenül szimmetrikus arcom volt, most meg teljesen aszimmetrikus lett.
Ha minden kötél szakad, max veszek egy szexbabát, vagy eljárok majd prostihoz aztán ennyi. Nem tudok mit csinálni, egyszerűen csúnyán öregszem.
Bár tény és való, hogy ha nem kopaszodnék az egy krva jó dolog lenne, mert ahogy írod ez a legszembetűbőbb egy emberen.
Nem tudom, hogy mi lesz velem, gondolom azon is, hogy ugye ez genetika, tehát ha egyszer gyerekem lesz, akkor örökölni fogja ezt és akkor majd a gyerekem kopaszodását kell végig néztem tudva úgy, hogy tudtam, hogy ez lesz vele is. Én abszolút nem szeretnék gyereket ez miatt, ezt a gént krvára nem akarom átadni másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!