Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám a kopaszodásomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a kopaszodásomat elfogadni?

Figyelt kérdés

Olyan rosszul érzem magam ez miatt, hogy leírni sem tudom. Pár hónappal ezelőtt az övemet vettem ki a nyakamból ez miatt. Nem tudom egyszerűen elfogadni, mindenem volt a hajam, egyfajta erőt adott, mindig fontos volt számomra.

És én tipikusan az a fajta kategória vagyok, akinek nagyon nem áll jól a kopasz fej, borostám nulla, nem nő, próbáltam különböző kencékkel növeszteni, (mármint borostát, hogy elvegyem a figyelmet a hajamról), de egyszerűen nincs borostám.

A hajamra mindent vettem, de semmi, mostanra annyira gáz lett, hogy utcára sem megyek szinte ki, nagyon szarul vagyok ez miatt.

Izmom nulla, edzhetek bármennyit, a genetika miatt nem tudok rendesen kiizmosodni. A testalkatom egyszerűen nem férfias, 178-180 magas vagyok, keskeny vállak, vékony karok, úgy nézek ki mint egy tini kb, vékony lábak, 80 kiló.

Eltorzult az arcom, szó szerint csúnya lettem, pedig 5-6 évvel ezelőtt, egy kiemelkedően jóképű srác voltam, rengeteg visszajelzést kaptam, de most ahogy kinézek, valahogy gyötört és torz lett az arcom, a hajamnak annyi, totál felesleges az egész életem. Van párkapcsolatom, de tudok, hogy a barátnőmnek ez biztos egy szörnyű dolog lehet, mert a kapcsolat elején kihangsúlyozta, hogy nagyon nem szereti a kopasz pasikat, tudom, hogy ez egy negatív dolog számára, de főképp számomra.

Azon az állapoton ahol most vagyok a hajammal, arra kb 2-4 millió Ft kellene, hogy megcsinalják a hajátültetést, na nekem annyi pénzem ebben az isteni életben biztos, hogy nem lesz....gőzöm sincs mit csináljak.

Dark oldalakon nézegetem, hogy kinek tudnám eladni a vesém, vagy valami, de ez nagyon kétes itt Európában. Nem tudom mit tegyek.

31/f

márc. 5. 15:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire zavar, akkor megkérdezed, melyik klinikán lehetne részletre vagy hitelre. Én nőként vagyok ebben érintett. Plusz volt egy orrműtétem, ami után kicseréltek. Más ember lettem, immáron a világ hasznára vagyok legalább a kedvességemmel. Én amondó vsgyok, szép az elfogadás meg minden, de nem mindenkinek megy. Én depressziós voltam miatta 15 évig,

valahányszor elmentem egy kirakat előtt, az orromat néztem, beteges volt. Amióta megvan az új, kicsattanok a boldogságtól. Érdeklődd meg, hol lehetne beültetni kedvezményesebben.

márc. 5. 15:53
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindent vettél rá?

Párom, aki 24 éves korára eléggé elkezdett kopaszodni (genetika) Minoxidilt, Finasteride-ot és mikrotűzést használ. Nem olyan régóta csinálja, de már látszik, hogy elkezdődött a folyamat :)

Amúgy bevallom, én se voltam oda sosem a kopasz pasikért. De ha nem jönne össze neki a kúra, akkor sem hagynám el. Szeretem, hajjal vagy anélkül.

márc. 5. 15:54
 13/39 A kérdező kommentje:

Nem fog tudni segíteni, mert tudom, hogy ennyi, genetika, megszívtam a f$&t, plusz ez nem betegség, nem állapot, hanem az öregedéssel együttjáró természetes emberi folyamat. Csak ott van bennem, hogy apám, aki full full full alkoholista, annál 56 évesen, hogy a francba olyan dús, hogy még fésülködni sem tud, mert egyszerűen beletörik a fésű hajába....én 31 évesen kopasz vagyok, ő 56 évesen az amazonasi esőersőt hordja a kib@aszott fején.

És akkor a többi férfi, akik 30-40-60 évesen is dús hajjal rendelkeznek....akkor kicsit kitérek a hitemből.

márc. 5. 15:57
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Használj parokát. Viccen kívül, egyre több pasinak van, kb fél millió forint de minőségi, nem fújja le a szél. :) Ha a csajok hordhatnak póthajat a pasik miért ne?
márc. 5. 15:58
 15/39 A kérdező kommentje:
Próbáltam ezeket, sajnos nem hatnak számomra. Túl későn vettem észre a kopaszodást, osszefortak a hajhagymáim.
márc. 5. 15:59
 16/39 A kérdező kommentje:

Igen, ezen viszont nagyon agyalok, csak nem tudom, hogy tudnám elfogadni a parokaval járó problémákat. Szerintem sehogy sajnos.

márc. 5. 16:01
 17/39 anonim ***** válasza:
86%
Elmész egy külföldi szezon melóra, mosogatsz három hónapot és megvan a hajbeültetésed ára. Nekünk cumi, hogy még ezért is extrán kell dolgozni, de ez van. Én is külföldi melóból szedtem össze a beavatkozások árát.
márc. 5. 16:02
 18/39 A kérdező kommentje:

Ez tart életben még, hogy kimegyek valami külföldi munkára, összegyűjtöm a pénzt, és megcsináltatom.

márc. 5. 16:04
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
13-asra reagálva: Akkor pont apád lehetne a példa arra, hogy nem a hajkoronán múlik a boldogság. Rohadt boldog lehet, ha alkoholista.
márc. 5. 16:05
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

nézegess előtte-utána fotókat itt

[link]

mindenki jobban néz ki az utána képeken

márc. 5. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!