Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban egy munkamániás, elkényeztetett, anyagias, de amúgy szép nőnek mennyire nehéz egy olyan férfit találnia aki komoly párkapcsolatot akar vele?
Figyelt kérdés
Nem provokáció a kérdés, csak fiam exe ilyen és most rugta ki a és már randizgat és nagyon sajnálom fiamat, hogy mindent megtett a nőért, meg elviselte a dilijeit és mégsem volt elég jó így neki. És azzal vigasztalom fiamat, ilyen jó ember a nő úgysem fog találni maga mellé, pláne nem hosszú távra csak bele gondoltam mi van ha meg igen és akkor meg feleslegesen áltattam és álszentnek fog tartani és haragudni fog rám.márc. 5. 15:22
11/17 anonim válasza:
"ember"-t aha... Porhanyós a jó anyós
12/17 anonim válasza:
Ha nem lenne elkényeztetett, akkor nagyobb esélye lenne.
13/17 Ghgj válasza:
Minek jelentesz ki olyat, amit nem tudhatsz? Legközelebb, ha ilyen van, maradj annyinál, hogy megvigasztalod a fiad, hogy lesz majd hozzáillőbb nő az életében, és meghallgatod, ha "panaszkodik". Nem vagy jós, ilyenkor a fiad érzéseire fókuszálj, ne valami ideálra.
14/17 anonim válasza:
Ha szakítás után egy másik férfival randizgat akkor nem kell szépíteni a dolgokat, lecserélték mint a használt bútort. Nehéz ezt feldolgozni, mert erősen sérti az ember egoját, hogy egy másik férfi miatt dobták. Velem is előfordult, nagyon dühös voltam az exemre és legszívesebben elégtételt vettem volna rajta, hogy érezze a fájdalmat amit okozott, de ennek semmi értelme.
Szülőként azt mondanám, hogy még szerencse, hogy időben kiderült milyen emberből is faragták a "szerelmét" és nem egy házasság és gyerek után kell átélnie mindezt. Végezetül még annyit mondanék neki, hogy körültekintőbb legyen a párválasztásnál.
15/17 anonim válasza:
Valószínűleg valami szub csávóval jön össze, aki mindenben kiszolgálja őt
16/17 mikeXxX válasza:
Egy kicsit is szèp nő bármikor talál valakit az már egy másik kèrdès hogy az mennyire felületes kapcsolat lesz vagy sem ! 44f
17/17 anonim válasza:
Szép nőre mindig lesz kereslet. A fiad is mennyi mindent elviselt neki - ő se szent, neki is a jó cici meg csinos pofi kellett elsősorban. Plusz azért biztos vannak a nőnek jó tulajdonságai is, és ez lehet, hogy fontosabb az adott férfinek, akivel ismerkedik, mint hogy ne legyen munkamániás és elkényeztetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!