Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, az mitől van, hogy Tinderen egy éjszaka alatt lesz 60 férfi lájkolóm, de 30 női lájkoló csak 3 hónap alatt jön össze akkor is, ha mindenkit jobbra húzok?
Férfi vagyok, 30+. Nem vagyok meleg vagy bi.
Január elején regisztráltam Tinderre, de úgy, hogy be is fizettem (voltam olyan hülye, igen), így több embert tudok jobbra húzni.
2 hónap alatt jobbra húztam szerintem több száz nőt, szinte nem is válogattam, ebből kb 30 match jött össze, amiből jó, ha 1-2 ír vissza. 1-nek tudtam megszerezni a telefonszámát és 3 nap beszélgetés után ő se akart találkozni (a szexet vagy hasonlókat meg sem említettem).
Próbaképp beállítottam a láthatóságomat a férfiaknak is. 1 szombat este alatt !!!! 25-30 lájkoló lett.
Gondoltam, hogy matchelek eggyel, megkérdeztem, hogy neki mennyi lájkja szokott lenni melegként, de azt mondta, sosem volt ennyi lájkja egy este alatt.
Reggelre átállítottam inkább a láthatóságomat.
Szerintetek ez mitől van? Ennyire "nőies" lennék testalkatra, hogy a férfiak számára vonzóbb vagyok, mint a nők számára?
Egy kissé elkeseredtem ettől, és meglehetősen offenzívnek tartom a dolgot.
1-es: ha itt rám utalsz:
Én azért lájkolok be nők közül válogatás nélkül mindenkit, mert még így is kb 6-7 hónap és napi 40-50 lájkolás kell ahhoz, hogy 1 darab beszélgetés el tudjon indulni egy nővel. De sokszor az se tart sokáig.
Tinderen korábban is volt regisztrációm, kb 4-5 év alatt 1 darab (!!!) randira tudtam elmenni, annyira nem volt matchem vagy kialakuló beszélgetés.
Nők egy ilyen társkeresőn óriási túlkínálatból válogathatnak, sokan meg csak egónövelésre, instajuk promozasara hasznaljak
Meleg férfiként sokkal nehezebb partnert találni, nagyobb érdeklődés jut egy főre
Ha hetero pasiként nem vagy min 8/10 es és nem csinálsz termékmegjelenítést akkor felejtős a netes ismerkedés
4-es:
"akkor felejtős a netes ismerkedés"
Sajnos faluról távmunkában dolgozva nincs sok egyéb lehetőség. És nem, nem hagynám ott a távmunkát csak azért, hogy élőben is elutasítsanak. Úgyis csak a melegeknek jövök be, szóval mindegy.
Ez teljesen normális a jelenlegi paradigmában.
Ha megnézel pár beszélgetős műsort vagy youtube videót a témában, akkor megérted.
A férfiaknak a 4%-át likeolják a nők.
Megváltozott a világ egyszerűen. Nincs szükség átlagos férfiakra (az alatt meg pláne).
Nem tudok neked sem megoldást, sem megkönnyebbülést ajánlani.
Én is érintett vagyok. Sok szempontból nagyon előnyös a megjelenésem, viszont vékony és alacsony vagyok, így többnyire off. Pedig normális kapcsolatot szeretnék, nem alkalmit. Legtöbb kapcsolat mostmár online születik, ott pedig teljesen háttérbe szorul az hogy a felszínen túl milyen ember vagy.
6-os:
És te lelkileg hogy bírod? Mert én irtó nehezen néha.
Többnyire el tudom terelni a figyelmemet, dehát akkor is mindenfajta médiában, filmben folyamatosan azt kapni vissza, hogy a normális felnőtt férfi párkapcsolatban van és ez a követendő.
6os: te szerinted milyen férfiakra van még szükség a jelenlegi világban?
(Én is érintett vagyok)
Te hiszel a blackpillben?
"mindenfajta médiában, filmben folyamatosan azt kapni vissza, hogy a normális felnőtt férfi párkapcsolatban van és ez a követendő"
Az mennyire lehet vonzó, hogy azért akarsz kapcsolatot, mert a tévében azt mondták...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!