Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik az ilyen férfit?
Aki nem akar kisgyerekes anyukát társnak? Más gyerekere időt ,pénzt,energiát áldozni ? Plusz a már szült nők többsége duci lesz utána. Elvesztik a vonzerőt. (Kivételek vannak de a többsége nem)
És azt tapasztalom hogy utaljak ezek a férfit aki nem akar nevelni más gyerekét. Fizetni a költségeket.
40
Konkrét szembesítés eset nem történt. De ez a feltételezésem lehet igaz is!
Engem itt azért pontoztak le, mert össze mertem jönni egy kétgyerekes apával! Brrr!
Szánalom itt a stílus a kérdezőtől is. Csupa felszínes ember!
Szerintem nem kifejetten azért utált meg a koleganőd, mert nem akarsz kisgyerekes anyukát. Lehet, hogy szimplán rosszul viseli az elutasítást.
Vagy nem is utál, csak zavarban van, amiért visszautasítottad és nem tudja hogyan viselkedjen a közeledben.
Kisgyerekes nőként nem utáltam meg senkit azért, ha a gyerek miatt elutasított.
Sokkal többre tartom azt, aki őszintén megmondja, hogy ez neki így nem fér bele, mint aki hiteget meg kamuzik össze-vissza.
"Konkrét szembesítés eset nem történt. De ez a feltételezésem lehet igaz is!"
Tehát akkor a problémád te magad vagy, amiért ezt beképzeled magadnak. Bravo.
Furcsa tapasztalat. Nyilván a kisgyerekes anyukák erre elég agresszívan tudnak reagálni, de nem gondolom, hogy ebből kéne kiindulni.
Én nőként abszolút megértem, hogy nem kisgyerekes anyát szeretnél párodnak. Én sem szeretnék gyerekes férfit, nálam ez kizáró ok, eleve nem tekintem potenciális partnernek.
Több Magyarország a dagadt férfi és még szülni se szülnek.
Sztm nem avval van sok nőnek a baja hogy nem kell egy gyermektelen pasinak olyan nő akinek van gyereke, hanem avval ahogy előadják.
Nekem van gyerekem, sose sértődtem meg ha nem kellettem valakinek miatta...mondjuk nem értem akkor minek próbálkozik nálam 😅.
Nem tudom kérdező, te mit dolgozol? Miért nem tudsz előrelépni többet keresni?
Ez a netto 300 azért nagyon gyenge egy egyedülálló unatkozó gyerektelen férfitól akinek a világon semmi más dolga nincs csak pénzt keresni.
Bocs, de mások, családanyák, egyedül gyerekkel is boldogulnak.
Nyilván nem vagy egy főnyeremény, és nem azért nem kellesz te senkinek mert nem tudsz eltartani egy gyereket, hanem jóformán még saját magadat sem.
Vannak bizony ilyen palik akik odajárkálnak gyerekes anyákhoz aztán ott etetik magukat ingyenélők vagytok.
Sajnos selejt vagy.
Egy egyedül lévő anyuka is minimum elvárja hogy kosztot vigyél és beleadj pénzt ha már ott ingyen vendégeskedsz. Szóval egy kapcsolat az nem úgy néz ki hogy te nem adsz bele semmit anyagilag helló ébresztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!