Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik az ilyen férfit?
Aki nem akar kisgyerekes anyukát társnak? Más gyerekere időt ,pénzt,energiát áldozni ? Plusz a már szült nők többsége duci lesz utána. Elvesztik a vonzerőt. (Kivételek vannak de a többsége nem)
És azt tapasztalom hogy utaljak ezek a férfit aki nem akar nevelni más gyerekét. Fizetni a költségeket.
Mi ez a zagyvaság?
Miért utálnák?
Az ilyenekkel eleve nem ismerkednek, nem barátkoznak.
Akinek gyereke van, az nem ilyen férfit keres. Ennyi.
Soha nem értettem azt meg, miért gondolják a férfiak azt, hogy az ilyen nőket mindenestől gyerekestől el kell tartania?
Az a nő ezelőtt is megvolt egyedül a gyerekével, meg ezután is meg lesznek valahogy.
Továbbá azt nem értem, ha egy pasinak nincs gyereke, (főleg idősebben 40+) annak már úgysem fog szülni senki, mert ha akart volna nő szülni neki akkor már rég apuka lenne, most meg már lassan nagypapa kor felé megy. Tehát kapna egy kész családot akikre számíthatna ha megrottyan.
Ezen el kéne gondolkodni a férfiaknak.
És honnan ez a nagy élettapasztalatom?
Jópár férfit ismertem meg 40 es éveiben akik gyereket akartak. Nos eltelt azóta 15 év, ezek 55-65 évesek lettek, természetesen gyerek család nélkül.
(Senki nem utálja azt aki gyermektelenül szintén gyermektelen párt szeretne a korosztályán belül. )
Nem úgy tapasztalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!