Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik az ilyen férfit?
Aki nem akar kisgyerekes anyukát társnak? Más gyerekere időt ,pénzt,energiát áldozni ? Plusz a már szült nők többsége duci lesz utána. Elvesztik a vonzerőt. (Kivételek vannak de a többsége nem)
És azt tapasztalom hogy utaljak ezek a férfit aki nem akar nevelni más gyerekét. Fizetni a költségeket.
Én nem gyűlölöm, de nekem se tetszik a hozzáállásod.
Ha te szereted a nőt akkor ha nem is szereted a gyerekét, de legalább kedveled, elfogadod, nem úgy gondolsz rá, hogy muszáj rá időt, pénzt pazarolni. Az exet meg sem említetted pedig inkább abból szoktak problémák adódni. Mint pl. az, hogy féltékeny vagy rá.
De gond szokott abból is lenni, hogy nem igazán szólhatsz bele a gyereknevelésbe, vagy a nő még egy gyereket már nem szeretne. Esetleg már esküvőt sem akar. Amúgy eléggé sok nő jól tartja magát szülés után. Szülés előtt is vannak kövérebb nők ugyanúgy.
Szerintem ahogyan gondolkodsz a gyűlölet/lenézés oka.
De ha nem kell hát nem kell, nem kell ezt senkinek bőven kifejteni. Keresgélj gyermektelen nők között. Mondjuk nem ártana jobb melót keresni jobb fizetéssel, mert az miatt SEM nincs csajod.
Senki nem kötelez, hogy egyedülálló anyával ismerkedj. Van gyereked? Sajnos nem egymást keressük. Szia.
Nem kell ezt tovább ragozni. Szíved joga.
A kérdezőt és a fajtáját nem gyűlölik, legfeljebb csak kerülik.
De kerülni is csak azok, akik mondjuk gyereket akarnak, mert ő meg nem.
A "gyűlölet" egy nagyon erős szó, ezért gondolom, hogy fejben súlyos kisebbségi komplexus lehet, főleg úgy, hogy mennyire fikázóan beszél a nőkröl.
Szóval kérdező én nem gyűlöllek, azt se tudom ki vagy, de baromira antipatikus vagy és baromira nem állnék le veled ismerkedi a stílusod és felfogásod miatt.
Megutáltak? Nyilván pár mondat után kiderül, hogy gyereke van, ezért neked offos. Elköszöntök.
Milyen formában tudott ennyi idő alatt megutálni és ezt ki is fejezni?
25
Pl munkahelyen nem egyszer találkozol vele. És h láthatóan megromlik a munkatársi viszony ezután. Abból ki lehet következtetni
28
Na milyen? Pár válaszból aztán sok mindent “látni” ! Ne röhögtess! Abszolút rendes fickó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!