Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg létezik olyan csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan csinos nő akinek elég hogy kedves legyen a férfi? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Van egy nő ismerősöm aki azt állítja hogy ha egy férfi kedves ő már szerelmes lesz.. (valóban ritka ronda kövér férfi a mostani párja)
2024. febr. 27. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Még szép, kinél nincsenek?
2024. febr. 27. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy időben nekem is elég volt, ha egy pasi érdeklődést tanúsított irántam, de azért azt nem mondanám, hogy szerelmes lettem. Viszont ezek nagyon átmeneti, pár hetes, max. pár hónapos kapcsolatok voltak, külsőtől függetlenül, mert érdemi kötődésre akkoriban nem voltam képes, csak csapódtam ide-oda.
2024. febr. 27. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"valóban ritka ronda kövér férfi a mostani párja"

Azt hiszem, hogy még ha tényleg csak a kedvesség is a feltétel, ez téged nem érint.:D

2024. febr. 27. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Pedig tényleg ilyen az ismerősöm"

Akkor a faszija kifogta a lotto otost. Van ilyen, de nem jellemzo.

39F incel

2024. febr. 27. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Korán van még az esti meséhez…
2024. febr. 27. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Neked.... Itt mar este 9 lesz :)

39F incel

2024. febr. 27. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!