Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan nyíló lányok, ti mikor engedtétek közelebb a párotokat?
Olyan lányok kommentjei érdekelnének akik lassan tudnak feloldódni, bizalmat szavazni, lassan, fokozatosan engedik közelebb a másikat.
Mikor volt az első kézfogós séta, ölelés, csók? Mikor vagy miért éreztétek, h az udvarló fiút közelebb lehet engedni magatokhoz?
Lehet aszexuális, lehet aromantikus, de még erőlteti hátha jön az érzés, lehet valamilyen rossz dolog érte a múltban, lehet exét siratja, lehet igazából más tetszik neki csak veled akarja elfelejteni, lehet simán csak nem vonzódik hozzád.
4 randi után már arcra puszi elfogadható kategória akármilyen introvertrált is főleg 1 hónap ismerkedés után.
Az sem tetszik, hogy naponta maximum kétszer ír és telózás végképp nincs.
Nem úgy tűnik, hogy nem akar veled ismerkedni hanem nem akar ő téged csak erőlteti veled.
Megváltozott a véleményem, ne légy tovább türelmes vele!
Szakíts meg vele az egyoldalú ismerkedést még ma, vagy legkésőbb holnap!
A legelejétől, az első üzik óta ilyen, h napi 1 max 2x ír. Tudod én ezt nem értem. Konkrétan megmondtam neki, ha nem szeretne velem semmit, nyugodtan mondja meg. Nincs abban semmi rossz, elfogadom és tiszteletben tartom a dolgod, nincs ezzel gond.
Ha én nem vonzódok a másikhoz, nem érzem, h lehetne ebből valami akkor ezt közlöm vele. Főleg ha erre konkrétan rákérdez a másik! De ő még eljött velem újból randizni. Sztem max 2 randi után már tudja az ember, h megmozgatott e benne bármit is az adott személy.
Sajnálom, mert egy nagyon szimpatikus, kedves, jófej lány lenne, aki nagyon bejön, de én nekem ezzel így nemtudom van e értelme tovább foglalkoznom.
Nincs kérdező!
Nincs meg a vonzalom részéről irányodba csak vár rá hátha elő jön és ha úgy érzi, hogy eleget várt odébb fog állni.
Tehát vagy megvárod azt a pillanatot, vagy megelőzöd.
Mégegyszer szívesen. 😊
(Leírhattad volna korábban is, sőt azzal kellett volna kezdeni, na de hátha hasznosak azok a valaszok is.)
Amikor megjelent egy Maseratival.
19/L
18-as. Nos igen, ha bejön nekem a másik aktívabban keresem online és offline, főleg ha ismerkedünk egymassal, tehát nem bizonytalan vagyok, h a másiknak mik a szándékai. Legalább is eddig ilyen tapasztalataim voltak.
Megértem azt ha vki fizikailag és lelkiekben is lassan nyílik, lassan alakul a bizalom, lassan engedi közel a másikat. De azért próbálom megismerni a személyt, kontaktolni, napi 3-4 üzit azért váltani, v telózni. Nekem igazából csak ez fura, h napi fix 1 üzi és ennyi.
Megértem ha nem váltok ki semmit a másikból, ez tök természetes sztem. Csak ha konkrétan erre rákérdezek, akkor miért mondja, h szeretne talizni és szimpi vagyok? Amikor konkrétan odaadom neki, h kimondhassa, bocs de ez nem megy. Mégcsak sértődésre se adok neki ezzel okot. Mert ugyw van aki az elutasítás miatt bedurcázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!