Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok sikeres párkeresésben, miért ilyen nehéz kapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
27 évesen ciki vagy nem, de eddig még egyszer se volt komolyabb párkapcsolatom, max randizások. Persze hozzátartozik ahhoz, hogy az elmúlt években több dolog miatt se nagyon volt időm foglalkozni ilyenekkel, de mostmár örülnék annak, ha végre valakivel megélhetném én is a boldogságot.febr. 26. 07:28
11/15 anonim válasza:
Van ez így, nekem több nőm is van, neked semmi, ezt dobta a gép. Főleg ha nem is teszel èrte
13/15 anonim válasza:
Ha fiú vagy, könnyebb a dolgod, mert a lányok azt tapasztalják, hogy a fiúk csak szexre akarják őket. De fiúként legyenek hobbijaid, amiket űzöl, és azon keresztül biztos hamarabb lesz partnered is. Ne a szórakozóhelyeken keressél társat.
14/15 Senior Séf válasza:
A külsőnél ezerszer többet jelent, ha sikerül megismerned a női lélek rejtelmeit, valamint a női gondolkodásmódot.
15/15 anonim válasza:
Nagy adag szerencse is kell a társ megtalálásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!