Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok sikeres párkeresésben, miért ilyen nehéz kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés
27 évesen ciki vagy nem, de eddig még egyszer se volt komolyabb párkapcsolatom, max randizások. Persze hozzátartozik ahhoz, hogy az elmúlt években több dolog miatt se nagyon volt időm foglalkozni ilyenekkel, de mostmár örülnék annak, ha végre valakivel megélhetném én is a boldogságot.

febr. 26. 07:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Ha fiú vagy, akkor nehezebb. A társkeresők is a nőkre épülnek és azt vettem észre, sokan már nem akarnak kapcsolatot, max barátság extrákkal dolgot.
febr. 26. 07:35
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Fiú vagy vagy lany?
febr. 26. 07:42
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom, hogy ferfi vagy nő vagy, de pl szerintem meg pont férfiként könnyebb. A ti kezetekben van a labda, hogy kezdeményezzetek, max kikosaraznak. De pl egy nő már nem mehet csak úgy oda ég pasihoz, hogy na szia mizu stb. Ha pasi vagy, akkor járj el társasággal szórakozni, koncertekre, csak vmi közösségi térre, tinderezhetsz stb. Ha nő vagy, akkor se árt minél többet kimozdulni, viszont pl úgy már a társkeresőt nem ajánlom, mert ott aki kinéz valahogy általában csak dugni akar, a többi pasi meg tényleg nagyon gáz, és nem csak külső tekintetében, hanem mert két értelmes mondatot nem bír leírni.
febr. 26. 07:44
 4/15 A kérdező kommentje:
Férfi
febr. 26. 07:46
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
És mi az oka, hogy eddig nem volt még kapcsolatod?
febr. 26. 07:49
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
Kezdjük az alapoktól. Hány fiú és lány barátod van? Mit csinálsz a szabadidődben? Egy héten hany új embert ismersz meg? Mit tettél azért, hogy javuljon a helyzet?
febr. 26. 08:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezer meg egy oka lehet, de rengeteget tudsz javítani az esélyeiden, ha jobbá teszed a külsődet. Most majd jönni fog a sok képmutató hülyeség, hogy a külső nem számít, csak a belső tulajdonsagok stb. Ne dőlj be ennek!
febr. 26. 08:50
 8/15 anonim ***** válasza:
20%
Addig örülj ameddig nincs egy házisárkányod 🤣
febr. 26. 09:32
 9/15 anonim ***** válasza:
44%

Jaja 7-esnek igaza van: kezdd el drasztikusan javítani a külsődet.

Nézz tükörbe és hasonlítsd össze az ábrázatodat olyan srácokéval akik népszerűek a csajoknál. Próbálj meg minél jobban a mostani ízlésnek megfelelni. Nyilván korosztálytól is függ a dolog, de tényleg ez a legjobb lehetőség.

Ha nem tudsz javítani a külsődön akkor ennyi volt, nyugodtan feladhatod.

febr. 26. 09:32
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Van kocsid, lakásod, pénzed? Ha nincs, akkor ennyi idősen ne is álmodj nőkről.
febr. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!