Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít, de valami undorító módon a ghosting?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy csajjal neten, találkoztunk is élőben, majd egy hétig megint dumálgattunk, telefonon is beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam vele, mit tagadjam, nagyon megkedveltem. Majd egyszer csak nem írt vissza. Vártam 1 napot, semmi válasz. Mégegy nap, semmi... ekkor újra ráírtam, hogy minden oké-e. Ismét nem méltatott válaszra... Próbáltam felhívni, mert aggódtam miatta, eddig nem csinált ilyet. Kicsöngött, de nem vette fel. Majd pár óra múlva látom, hogy posztolt facebookra valamit. Nagyon dühös lettem. Majdnem 2 hétnyi beszélgetés és jópofizás után, még csak arra se volt képes, hogy kibebąşzott üzenetet írjon, hogy "Bocs Jancsi, de nem akarok többet beszélgetni veled." Nagyon örültem eleinte, hogy találkoztam vele, de most elátkozom azt a napot, amikor megismerkedtünk!
2024. febr. 25. 18:58
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
#20 Ha zaklatnak, annak ellenére, hogy világosan jelezted a szándékaidat, az nyilván más. De részemről ilyenről szó sem volt. Egyik pillanatban még jókedvűen dumálgattunk, aztán hirtelen szevasz!
2024. febr. 26. 08:16
 22/22 anonim ***** válasza:
72%
20# jo ember vagy, de ne foglalkozz mar vele ha mar 2x elmondtad, utana egybol ignorald a picsaba. Sajnos van olyan ember, addig probalkozik, mig el nem kuld a picsaba…
2024. febr. 26. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!