Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít, de valami undorító módon a ghosting?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy csajjal neten, találkoztunk is élőben, majd egy hétig megint dumálgattunk, telefonon is beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam vele, mit tagadjam, nagyon megkedveltem. Majd egyszer csak nem írt vissza. Vártam 1 napot, semmi válasz. Mégegy nap, semmi... ekkor újra ráírtam, hogy minden oké-e. Ismét nem méltatott válaszra... Próbáltam felhívni, mert aggódtam miatta, eddig nem csinált ilyet. Kicsöngött, de nem vette fel. Majd pár óra múlva látom, hogy posztolt facebookra valamit. Nagyon dühös lettem. Majdnem 2 hétnyi beszélgetés és jópofizás után, még csak arra se volt képes, hogy kibebąşzott üzenetet írjon, hogy "Bocs Jancsi, de nem akarok többet beszélgetni veled." Nagyon örültem eleinte, hogy találkoztam vele, de most elátkozom azt a napot, amikor megismerkedtünk!
2024. febr. 25. 18:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát irigyellek titeket, hogy ilyen sztoikusan tudtok hozzáállni. Még 5-6 ilyen eset és talán nekem is sikerülni fog. :D
2024. febr. 25. 20:10
 12/22 anonim ***** válasza:
én elkönyvelem bunkónak, azt ennyi. nem kap második esélyt.
2024. febr. 25. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
44%

8-as vagyok

12, persze, könnyű ezt írni és mondani mikor nem vagy érzelmileg érintett. Szerintem ez a bunkóságon bőven túl megy...

Minek kezelsz valakit úgy, hogy fontos számodra, hogy kell, aztán egyik napról a másikra mintha a legnagyobb ellenséged lenne? Nyilván bunkóság, de ha érzelmileg is magadra húzod és aztán teszed ezt, ott már a bunkóság enyhe kifejezés szerintem.

Én soha nem csináltam ilyet és ma sem értem hogy lehet. Tehát ha valakihez kötődök érzelmileg, azt kimutatom, és az nem változik egyik napról a másikra. Hogyan változna?

Ha meg nem kötődök hozzá érzelmileg, tulajdonképpen azt is kimutatom, mert nem éreztetem vele, hogy fontos számomra, ergo nem róla szólnak a napjaim, nem fogok vele irkálni napokon, heteken vagy akár hónapokon át.

A kérdező még szerencsés volt, mert 1 hét az úgymond "semmi", valaki tényleg megcsinálja ezt hónapok után is. Hogyan? Végigszínészkedte a hónapokat? Én tényleg nem értem 😀

2024. febr. 25. 20:23
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

Ghostolas manapsag trendi lett, par pelda az en es sajat esetekbol

-kulfoldi baratom jott budapestre, talalkozott volna apropon egy csajjal, tali elott letiltotta egy oraval

-en is jartam igy: masik varosba utaztam, mikor megerkeztem letiltott az illeto

-sraccal ket hetig rengeteget dumaltunk, de mire a tali jott volna mindenfele kamuval lemondta

-kikonyorogte magat hogy aludjon nalam, en nem akartam, de 18 eves eszetlen libakent csak atjohetett. Nem lett szex masnaptol ghostolt

Es meg sorolhatnam’D tudom nagyon cinkes, de probalj meg nem agyalni rajta

2024. febr. 25. 20:50
 15/22 A kérdező kommentje:

"masik varosba utaztam, mikor megerkeztem letiltott az illeto"

Hogy egy "klasszikust" idézzek: "Ember ez Mónika?! Ember ez???"

2024. febr. 25. 20:54
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

Tudom, hogy nem nyugtat, tenyleg szemet viselkedes. De kb ebben a netes vilagban minden megtortenik. Az emberek szemtelenek es a komfrontalodast nem szeretik, es mivel ugysem talalkoztok, egyszeru utjat valasztotta a kapcsolat lezarasanak.

Nekem olyan randi partnerem is volt akinek csaja volt, mikozben engem akart megfektetni, mikor offoltam tudtam meg hogy baratnoje van…

2024. febr. 25. 21:01
 17/22 anonim ***** válasza:
10%
Az hogy most itt hisztizel a lány érveit igazolja. Jól tette hogy megszabadult tőled.
2024. febr. 25. 21:35
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 Azért mert nem egy érzelmek nélküli terminátor vagyok és rosszul esik, ha lapátra tesznek? Oké.
2024. febr. 25. 21:53
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
13# nem tudod a sztorit, nalam 1x volt ghosting, es elegge bunko volt
2024. febr. 25. 22:04
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Alapvetően nem ghostingolok és azt is utálom, ha engem ghostingolnak, de most pont a napokban eljutottam oda, hogy mégis megtettem... Van egy pasi, akinek már százszor elmagyaráztam, hogy nem akarok tőle semmit, de újra és újra próbálkozik. Elkövettem azt a hibát, hogy udvariasan reagáltam a legutóbbi üzenetére, érdeklődtem a hogyléte felől, de csak a találkozást nyomatja. Őszintén szólva nem tudtam mit reagálni, inkább semmit nem válaszoltam.
2024. febr. 26. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!