Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít, de valami undorító módon a ghosting?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy csajjal neten, találkoztunk is élőben, majd egy hétig megint dumálgattunk, telefonon is beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam vele, mit tagadjam, nagyon megkedveltem. Majd egyszer csak nem írt vissza. Vártam 1 napot, semmi válasz. Mégegy nap, semmi... ekkor újra ráírtam, hogy minden oké-e. Ismét nem méltatott válaszra... Próbáltam felhívni, mert aggódtam miatta, eddig nem csinált ilyet. Kicsöngött, de nem vette fel. Majd pár óra múlva látom, hogy posztolt facebookra valamit. Nagyon dühös lettem. Majdnem 2 hétnyi beszélgetés és jópofizás után, még csak arra se volt képes, hogy kibebąşzott üzenetet írjon, hogy "Bocs Jancsi, de nem akarok többet beszélgetni veled." Nagyon örültem eleinte, hogy találkoztam vele, de most elátkozom azt a napot, amikor megismerkedtünk!
2024. febr. 25. 18:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Rosszul esik, de mit tudok tenni? Én elfogadom, ha ghostingolnak és nem erőlködőm.
2024. febr. 25. 19:02
 2/22 anonim ***** válasza:
47%
Jó, és most jobb, hogy ettől totál idegbajos lettél?
2024. febr. 25. 19:07
 3/22 A kérdező kommentje:
#2 Egy kicsit igen, hogy kiadtam magamból.
2024. febr. 25. 19:12
 4/22 anonim ***** válasza:
40%
De idegesít, mert a ghosting előtt sokat segítettem a mocskos képmutató senkiházi r...ncon!
2024. febr. 25. 19:22
 5/22 anonim ***** válasza:
11%
Nem. Nőként sokkal komolyabb dolgok idegesítenek.
2024. febr. 25. 19:26
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Már nem húzom fel magam ezen, mert nem vagyok hajlandó szétstresszelni az agyam mások bunkóságán.
2024. febr. 25. 19:29
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Rosszul esik, de továbblépek. Mást nem tehetek. Annyit meg nem ér, hogy idegeskedjek miatta.
2024. febr. 25. 19:34
 8/22 anonim ***** válasza:
73%

Velem ugyanez volt csak 2 hónap után, úgy, hogy mi együtt is voltunk, volt szex, pár napot együtt töltöttünk, aztán mivel mindketten más országban dolgozunk, így irkáltunk, mindennap telefonon beszéltünk, ő nagyon szerelmes. Aztán egyszer csak eltűnt.

Hirtelen rájött, hogy ez nem fog működni (eddig nem látta ezt problémának). De semmi gond. A gond az, hogy 3x kellett ráírnom, mire egyáltalán visszaírt, hogy hagyjuk ezt :D És mondom, egyik pillanatról a másikra. Gondolom bepasizott.

De közben rájöttem, hogy attention seeker a csaj, így nem is bánom. Kell neki az állandó impulzus, a figyelem, és mivel 1000 km-ről nem tudsz fizikailag figyelmet szentelni neki, ezért lecserélt. De nem idegeskedem már rajta, ha megunja, azt is le fogja cserélni, mert ez az élete. Neki csak az attention kell.

2024. febr. 25. 19:40
 9/22 anonim ***** válasza:
53%
12 éves agyi szinten ragadt retek ribik csinálnak csak ilyet. Ne ilyenekkel kezdj!
2024. febr. 25. 19:41
 10/22 anonim ***** válasza:
37%
Nyílván rosszul esik, de nem háborodok fel.
2024. febr. 25. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!