Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha minden lány elutasít a külsőm miatt?
Sziasztok!
Egy 27-éves fiú vagyok, de sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromhoz képest (Kisfiús arcom van és 15 ~ 17 évesnek nézek ki.), Komárom-Esztergom megyében élek egy kis városban.
Eddig még nem igazán volt kapcsolatom, mert minden lány elutasított, akiknél eddig próbálkoztam, illetve alapból szóba sem állnak velem.
Korábban volt egy feltűnő szépséghibám, amit aztán 3-évvel ezelőtt megműttettem, de sajnos mind hiába, mert a probléma ugyanúgy fennáll..
Általában közösségi oldalakon próbálkozok, valamint különböző társkeresőkön, de egyszerűen senki sem ír vissza, de még azok a lányok sem, akik Matchelnek, Facebookon pedig még csak vissza sem jelölnek, de ha mégis válaszolnak, akkor mindig elhajtanak, lehetőséget sem adnak arra, hogy megismerjenek, ami eléggé rosszul esik..
Pár évvel ezelőtt próbálkoztam élőben is, de sajnos nem lett jó vége, ezért inkább már csak Neten próbálkozok, mielőtt bárki is megvetne ezért..
Mielőtt még bárki is adna tanácsokat, szinte mindent kipróbáltam már, amit korábban az oldalon javasoltak...
Divatos ruhákat hordok, többféle frizurát is kipróbáltam már és még ápolt is vagyok.
Az mondjuk tény, hogy vékony vagyok, de nem gondolnám, hogy ez ekkora baj lenne, mivel rengeteg vékony fiúnak van barátnője..
Igazság szerint fiatalabb lányoknál próbálkozok (15, 16, 17, 18 ~ 19, 20, 21) éveseknél, mert nem jövök ki a korosztályommal....
27/F
De most akkor hogy van ez? Van csajod, csak messze lakik, vagyis ez egy tavkapcsolat.
De kozben meg az a bajod, hogy lepattintanak neten a nok?
1. Itt valaki hazudik.
2. Vannak alacsony lanyok is, akikbek a 172 centi pont jo. Velem egymagas vagy, sztem ez belefer. Tolem alacsonyabb pasival en se mennek sehova, kvagaz.
3. A tizenevesektol ne varj komoly kapcsolatot. Ha csak dugni akarsz, az mas, 14-tol felfele ha beleegyezik, az okes.
4. A korosztalyodba tartozok azert nem vesznek figyelembe, mert kinottek a tizeneves korbol. Neked osszvissz anbyi a skilled, hogy 27 eves vagy, ami egy 16 evesnek imponal, belole meg tudsz csodalatot kivaltani, a sajatjaidhoz ez keves, egy vagy a tomegben.
Ha a messze elo csajod letezik, ot hogy szedted ossze? Es hany eves?
Osszessegeben: nem jo korosztalyban keresel, es valszeg csak a szep lanyoknal. De ha te nem vagy kulonosebben jo pasi, akkor ez igy nem fog menni. Adj lejebb az igenyekbol, a 16 eves csiniknek nem te kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!