Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a lány?
Irtam neki, nem valaszolt, tehát ignoralt.
Ha szembemegyek, akkor ram nez hirtelen; ha közelében vagyok, akkor eltakarja a fejét, stb.
Amiota elutasitotta/ignoralt, sikerult elfelejtetnem, de elegem van abbol, hogy jatszadotik az erzeseimmel.
Mit akarhat tolem, sajnalja, hogy elutasitott vagy mi? Ha engem akart/akarna, nem hiszem hogy visszahozna a regi erzest...
“A kérdező kommentje:
Biztos nem, és eléggé feltűnő, mivel csak kozelemben lesz csak felenkebb,idegesebb.”
Nőként írom: ha nem válaszolok valaki üzenetére, ideges vagyok a jelenlétében, és elfordítom még a fejem is tőle, az nem azért van, mert tetszik az illető, hanem épp ellenkezőleg. És minél jobban erőlteti ezek után a dolgokat, annál jobban menekülnék előle. De nem muszáj hallgatni rám, tanulj akkor majd a saját hibádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!