Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy lehetséges oka, hogy mióta nincs barátnőm azóta senkit sem sikerült találnom?
Hogy is mondjam, túlságosan elnéző vagyok.... Pld erre:
Van egy Barátom legyen S és egy lány J , én J-vel jóban voltam és meséltem S-nek róla és neki tetszett így megpróbáltam őket össze boronálni eközben S-nek meséltem X-ről hogy milyen szép és hogy nem sokára úgyis találkozok vele egy születésnapot blablabla, erre S közli velem, hogy amúgy ráírtam....
S azt gondolja, hogy a legjobb barátom, viszont ezt már másodjára játsza el és én újra csak elengedtem az egészet...
Azt vettem észre, hogy a mai világban, ha valaki nem a neten akar megismerni valakit, annak kb esélye sincs... Mivel S ráírt és ő is jön a születésnapra így valószínűleg ők fognak ott beszélgetni kettesben...
Remélem ezzel a példával érthető volt, szóval a lényeg hogy nem tudok úgy kiállni az egészért, mert elengedem inkább, hogy ne legyen vita , kínos szitu vagy bármi negatív kihatás :/
Köszi a válaszokat.
18F
Nem kell ezen vitázni.
Emondhatod neki, hogy téged ez bánt hogy ráír azokra a lányokra akik neked tetszenek és próbáljatok meg kitalálni erre valami megoldást.
De legközelebb akkor neki ne mond el, hogy kivel találkozol vagy kivel beszélgetsz ha nem érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!