Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyedző nélkül lehetséges...

Személyedző nélkül lehetséges célokat elérni? Ha igen, hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Kissé sötétben tapogatózva érzem magam. Talátam a neten videókat, 1 edzéstervet is bár az csak kezdőknek van, később még nem tudom mi lenne a jó. Mindenki izomcsoportok megmozgatásának fontosságáról beszél, ez azt jelentené, hogy 60 percen keresztül CSAK egy testrészre kellene edzenem? Az általános edzésekkel mi a baj egyáltalán? 10-10-10-10-10-10 minden fő testrészre kevés ismétlésszámmal de közepes súllyal?

(a személyedzőre sajnos nincs keretem, drága az albérlet )

nektek akiknek sikerült, mi a tanácsotok?

egyébként egyelőre eddig úgy szoktam, hogy csinálom ezt az általánost, de ezzel hamar végzek, utána még ilyen 15-20 db × 5 ismétleseket csinálok kb vagy 5-6 gépen, olyan súllyal amitől nem fájnak az izületeim, csak enyhén érzem soknak. bármi tippet szivesen veszek :)

2018. márc. 23. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
ICF 5x5
2018. márc. 23. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Google> alapismeretek (1. találat)
2018. márc. 24. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 ott hülyeséget írnak
2018. márc. 24. 00:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Alapgyakorlatokat vegezz es a cel legyen a suly novelese. Ha egyre erosebben vagy --> jo vagy. Lehet az barmilyen edzesmodszer ha erosodsz jo. Ha nem akkor kell megkeresni a hibat,valtani. Ezt mindenki igy csinalja. Az elejen csak az izuletek eppsege miatt kene edzo. Hogy helyesen vegezd a gyakorlatokat.
2018. márc. 24. 02:10
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 miért?
2018. márc. 24. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 mert mindenféle felesleges gyakorlatokat ajánlanak pl.csigás gépes gyakorlatok teszik ki az edzéstervek zömét.Meg osztott edzéstervek.Kezdőknek teljes testes edzésterv kell,de még haladóknak is ajánlott.És a szabadsúlyos alapgyakorlatokra kell helyezni a hangsúlyt.Olyan terv kell,amiben megvan a progresszió,periodizáció.

ICF 5x5 terv a lehető legalkalmasabb edzéstetv kezdőknek

2018. márc. 24. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!