Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha minden lány elutasít a külsőm miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 27-éves fiú vagyok, de sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromhoz képest (Kisfiús arcom van és 15 ~ 17 évesnek nézek ki.), Komárom-Esztergom megyében élek egy kis városban.

Eddig még nem igazán volt kapcsolatom, mert minden lány elutasított, akiknél eddig próbálkoztam, illetve alapból szóba sem állnak velem.

Korábban volt egy feltűnő szépséghibám, amit aztán 3-évvel ezelőtt megműttettem, de sajnos mind hiába, mert a probléma ugyanúgy fennáll..

Általában közösségi oldalakon próbálkozok, valamint különböző társkeresőkön, de egyszerűen senki sem ír vissza, de még azok a lányok sem, akik Matchelnek, Facebookon pedig még csak vissza sem jelölnek, de ha mégis válaszolnak, akkor mindig elhajtanak, lehetőséget sem adnak arra, hogy megismerjenek, ami eléggé rosszul esik..

Pár évvel ezelőtt próbálkoztam élőben is, de sajnos nem lett jó vége, ezért inkább már csak Neten próbálkozok, mielőtt bárki is megvetne ezért..

Mielőtt még bárki is adna tanácsokat, szinte mindent kipróbáltam már, amit korábban az oldalon javasoltak...

Divatos ruhákat hordok, többféle frizurát is kipróbáltam már és még ápolt is vagyok.

Az mondjuk tény, hogy vékony vagyok, de nem gondolnám, hogy ez ekkora baj lenne, mivel rengeteg vékony fiúnak van barátnője..

Igazság szerint fiatalabb lányoknál próbálkozok (15, 16, 17, 18 ~ 19, 20, 21) éveseknél, mert nem jövök ki a korosztályommal....

27/F

2024. febr. 23. 19:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%

11

Nem. Mert egy 15 éves az még gyerek! Pedofil allat! Sebaj Kaletalin megért téged...ebben az országban ez ugyis elfogadott

2024. febr. 24. 06:23
 12/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nektek ez a meglátásotok erről, de nekem egészen más, ezért sem fogok vitatkozni.
2024. febr. 24. 06:25
 13/31 A kérdező kommentje:
A másik pedig az, hogy senkit sem kényszerítek rá, hogy jöjjön össze velem! A koromról minden lány tudomást szerez, akikkel ismerkedni próbálok.
2024. febr. 24. 06:27
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

Kisvárosban élve nagyon gyorsan híre megy, hogy gyerekkorúakkal ismerkedsz. A közvéleményt nem hatja meg, hogy elmúlt 14 és legális.

Valószínűleg ezért sem tudsz ismerkedni a korosztályoddal. És igen, a többség ilyenkor már foglalt, házas, gyereke van. De esetleg nem őket kéne becélozni, hanem aki szingli.

Az, hogy vékony vagy, nem igazán segít a helyzeten. Egy kis gyúrással nem csak a testalkatod lenne férfiasabb, de az arcod is.

Pár év, és elkezd meglátszani rajtad is a korod. Onnantól különösen gáz lesz kiskorúakkal ismerkedni.

2024. febr. 24. 06:56
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem nézel ki jól, akkor sajnos semmi esélyed a nőknél, korosztálytól függetlenül. Esetleg gazdag még lehetsz, jó sok pénzzel tudod kompenzálni az előnytelen külsődet.
2024. febr. 24. 07:35
 16/31 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagy jóképű és alacsony vagy. Ezek miatt nem kellesz a nőknek. Plusz nincs szociális életed sem, bár ez összefügg a külsővel is részben.

Én 30 éves vagyok és 20 éves barátnőm van, nyíltan felvállalom, hogy a 20 évesek (plusz-mínusz pár év) az, akik érdekelnek. Mondjuk 14-15-16 évessel én sem ismerkednék. De a női válaszolók válaszaival ellentétben nem ez az oka, amiért nem találsz senkit. Én is a fiatal nőkhöz vonzódom, csak én jó pasi vagyok.

2024. febr. 24. 10:24
 17/31 A kérdező kommentje:
Nagy az egód utolsó.... Tudod szerintem én sem nézek ki annyira rosszul, van önbizalmam, még annak ellenére is, hogy elutasítanak... Nem mondanám magam annyira alacsony, ja és van barátnőm is, csak nagyon messze lakik, illetve nem hajlandó költözni, mert ő szeretné, hogy költözzek, de mivel én nem szeretnék, ezért úgy tűnik, hogy hamarosan véget ér a kapcsolatunk.
2024. febr. 24. 14:29
 18/31 A kérdező kommentje:
Nagy az egód utolsó.... Tudod szerintem én sem nézek ki annyira rosszul, van önbizalmam, még annak ellenére is, hogy elutasítanak... Nem mondanám magam annyira alacsonynak, ja és van barátnőm is, csak nagyon messze lakik, illetve nem hajlandó költözni, mert ő szeretné, hogy költözzek, de mivel én sem szeretnék költözni, ezért úgy tűnik, hogy hamarosan véget ér a kapcsolatunk.*
2024. febr. 24. 14:30
 19/31 A kérdező kommentje:
172 cm magas vagyok, amit 4~5 évvel ezelőtt mértem, de azóta kb. 178 cm.
2024. febr. 24. 14:31
 20/31 anonim ***** válasza:
5%
Semmit, xard le és keresd másban a boldogságot. Üdv a klubban. :)
2024. febr. 28. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!