Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vagy férfiak nézzenek jobban tükörbe mielőtt hajmeresztő elvárásokkal keresnének párt?
Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 15:22
3/16 anonim válasza:
Egyéni dolog, nemektől független. Az egyén létezik, az egyén viselkedése a mérvadó, általánosítani a sértett egó szokott.
4/16 anonim válasza:
Inkább a pasik, de annak is csak egy része.
6/16 anonim válasza:
Néha szépségkategóriába felraknak képet sovány testalkatról, a férfi kommentek arról szólnak, hogy csontos/dagadt/vékony/izmos/mi az a csont/mi az a bőr.
Nem viccből mondom, én férfi előtt nem nagyon akarok már az életben levetkőzni.
7/16 anonim válasza:
Elvárása bárkinek bármilyen lehet. Ha túl magasak, akkor enged belőle vagy egyedül marad. Hogyha elvárásai mellett talál partnert, akkor nem volt magas.
8/16 anonim válasza:
6. Na én meg nőnek nem vetkőzöm le! Ha nem vagy kisportolt, kiröhögnek. Volt egy próbálkozásom egy lánynál, nála meg a polcon megláttam szó szerint egy alkar méretű dildót már rosszra gondoltam. Be is jött, a 16 centimet kiröhögte, közölte hogy 20 centi alatt felejftős, de hell-es doboz vastagságú a beugró ott is. Én nem vagyok kondi terem megszállott, én alkotó típusú ember vagyok. Átlagos- vékony típus vagyok, de ma már alap követelmény a gyúrás. Engem a vasak emelgetése nem hoz lázba, főleg hogy ez valamiféle kötelező elvárás. Tetkóm, szakállam sincs. Nem adok 80EFt-ot egy bűn ronda egyen Jordan-re csak azért hogy beálljak a sorba. Ellenben van egy alkotó műhelyem, van egy csillagvizsgálóm, van autóm ami 12 éves és nem luxus, van kerékpárom, van diplomám, baromi érdekes hobbik, olvasott vagyok saját gondolkodással. Ma már nem ez az érzék hanem a hell-cigi-drog-tetkó-szteroid kombó. Egyébként az egyedüllét nagy lehetőségek tárháza, ha esetleg beesik egy olyan nő akivel megértjük egymást arra nyitott vagyok. A szenvedős próbálkozásokból meg nem kérek.
9/16 anonim válasza:
Már megint A Nők és A FÉrfiak. Unalmasak ezek a kategorizáló kérdések.
10/16 anonim válasza:
Polcon dildót tartani? Ahol porosodhat, leeshet? Annak fiókban a helye, legközelebb úgy kamuzz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!