Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire tudják elfogadni ha egy férfi el van hízva? (csak mert a férfiak el tudják ugyanis szeretik ha egy nő husis)
Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 08:42
21/28 anonim válasza:
"csak mert a férfiak el tudják ugyanis szeretik ha egy nő husis"- aha, ezért vannak itt is sorban a vékonycsinos nőkre áhítozó pasik. Ugyanmár! Egyáltalán nem általános, hogy a husis nőket szeretnék a pasik.
22/28 anonim válasza:
A husis alatt azért nem a 155-165 centis 80 vagy feletti kilost kell érteni remélem tudod.
23/28 anonim válasza:
22- hanem mit? 170 cm, 60 kg nő már husis? :D
24/28 anonim válasza:
23. Na erre irsz egy hulyeseget a nmésik véglet.. a 170 cm 60kg nyilván vékony normál alkat.. a 165 centis mondjuk 65 kiloval husi .
25/28 anonim válasza:
Oké, de a kérdésben elhízott férfi volt. Itt meg maximum egy picit több a vékonynál. Azért a kettő még mindig nem ugyanaz a kategória.
26/28 anonim válasza:
25. nekem meg arra vonatkozott a válaszom hogy akiken kb azonosan van sulyfelesleg azok össze illenek , de a husibb nok inkább a vékony szálkás férfiakat szeritik még a vékonyabb nok inkább az erősebb testalkatu férfiakat.
27/28 anonim válasza:
26- nem igaz. Én nem vagyok vékony, de sportos. Párom kb ugyanez a kategória. Én nem szeretem a nagyon vékony, szálkás pasikat. Szerintem nincsenek ilyen szabályok. Nagyjából mindenki az átlagosat szereti, azaz a szélsőségektől menteset. Amibe sok minden belefér.
28/28 anonim válasza:
Ugyanannyira, mint a férfiak. A férfiak sem mind fogadják el a "husis" nőket, sőt. Plusz az azért kérdés, hogy ugyanolyan mértékű és arányú!!! husisságot értünk-e ez alatt, hogy ki mit fogad el. Mert néha látok elég megmosolyogtató dolgokat, amikor vki kb. egy szinte teszi Kim Kardashiant csúcskorában meg egy oldalra ficcenő hájas malacképű pasit, hogy "jaj, hát engem mackósként hogy nem rohamoznak meg a nők, amikor a dagi Kardashianért meg harcolnak a pasik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!