Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mennyire tudják elfogadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire tudják elfogadni ha egy férfi el van hízva? (csak mert a férfiak el tudják ugyanis szeretik ha egy nő husis)

Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 08:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem unjátok még?? De komolyan.

Fogyatékosok vagytok, mert akkor elfogadható, hogy állandóan egyik fél szidja a másikat, és egyik fél ezt a másik meg azt isteníti meg győzködi.

De gondolom ezeket ugyanaz a 2-3 ember írja ki állandóan.

2024. febr. 23. 08:45
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Én semennyire, engem egyszerűen taszít az elhízás.
2024. febr. 23. 08:48
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Semennyire, ahogy a férfiak sem szeretik, ha egy nő _el van hízva_, azaz 170 centihez 100 kiló.

Természetesen +5-10 kiló senkit nem zavar kb, a 20-30 már inkább.

2024. febr. 23. 09:07
 4/28 anonim ***** válasza:
23%
Semennyire. Több mint 75 kg akkor menjen a vágóhídra.
2024. febr. 23. 09:18
 5/28 anonim ***** válasza:
7%
A nők a legcsekélyebb mértékben se tudnak elfogadni csak elutasítani (tisztelet a kivételnek), a férfiak viszont elfogadóbbak.
2024. febr. 23. 09:24
 6/28 anonim ***** válasza:
9%
A nők még magukat sem tudják elfogadni, ezért az élő fába is belekötnek.
2024. febr. 23. 09:25
 7/28 anonim ***** válasza:
62%
Elhízottan semmiképp ne álmodj szép nőkről. A nőknek magas, vékony vagy edzett férfiak kellenek, nem dagadékok.
2024. febr. 23. 09:32
 8/28 anonim ***** válasza:
52%

Engem rendszeresen lepontoz mindkét oldal, amikor leírom, hogy az enyhe(!!!) túlsúly SZÁMOMRA SZEMÉLYESEN kifejezetten vonzó.

Én értem, hogy miért hánynak vért a gyakoris nők a "pocakos de jó lelkű hímsoviniszta Balázskától", na de ha tényleg minden elhízott férfi örök magányra lenne kárhoztatva, akkor kb nem lennének párkapcsolatok. A magyar férfiak több, mint fele elhízott, mégis többségük kapcsolatban él.

Amúgy meg semmi baj, ha valakit taszítanak a túlsúlyos emberek. Teljesen emberi dolog, sőt egészségügyi szempontból még igaza is van.

2024. febr. 23. 09:33
 9/28 anonim ***** válasza:
86%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Garantálom nektek, hogy ezt a sz*rt is ő írta ki. Nagyon gáz.

2024. febr. 23. 09:37
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy a NŐK mit mennyire tudnak elfogadni, mivel rohadtul különbözik minden egyes nőnek az ízlése. Személy szerint én járnék elhízott pasival, mert egyrészt a puhaság és a kerek idomok nem férfias tulajdonságok, másrészt az elhízás mögött mindig vannak lelki problémák, vagy lustaság, igénytelenség.

És itt valóban nem 3-4 kiló pluszról beszélünk nyilván, hanem nagyobb mértékű súlyfeleslegről.

2024. febr. 23. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!