Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna ez, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ez, vagy én vagyok túl "kritikus"?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel tinderen ismertük meg egymást 4 napja. Eléggé hasonlóak vagyunk, sok mindenben hasonlóképp gondolkodunk, minden klappolt elsőre, DE.. ma volt először, hogy hangfelvételt küldött és nem tetszik a hangja, durván pöszén beszél meg olyan furán ejti ki az "s" betűt is. Úgy érzem, nem tudnám ezt megszokni. Pedig sajnálom, mert egyébként 10-ből 9 dologban nagyon durván hasonlítunk... és tényleg jónak tűnt, amíg nem hallottam a hangját. Akkor minden illúzióm elszállt.. bosszantó és sajnálom. Úgy érzem, én vagyok túl kritikus

2024. febr. 22. 00:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, ha nem tetszik a másik hangja, de a randinak talán attól még adnék esélyt, mert ki tudja, élőben milyen, mennyit torzított a mikrofon, milyen az összhatás. Ha élőben is kiábrándít, akkor nyilván sok mindent nem lehet tenni.
2024. febr. 22. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem élőben fontosabb az összhatás. Ha nem tudnád megszokni a hangját és egyszerűen taszít, akkor azzal nem tudsz mit csinálni... Viszont pl. nekem rémes hangom van telefonban is, mikrofonban is, mintha nem is én beszélnék visszahallgatva ezeket. Javaslom, hogy hallgasd meg azért élőben...
2024. febr. 22. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt csak Te érzed, hogy beleférne-e neked. Szerintem egy próbát megér tovább ismerkedni s ha mégsem tudod elfogadni akkor valahogy megmondod szépen hogy nem egymást keresitek.
2024. febr. 23. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!