Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ez, vagy én vagyok túl "kritikus"?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel tinderen ismertük meg egymást 4 napja. Eléggé hasonlóak vagyunk, sok mindenben hasonlóképp gondolkodunk, minden klappolt elsőre, DE.. ma volt először, hogy hangfelvételt küldött és nem tetszik a hangja, durván pöszén beszél meg olyan furán ejti ki az "s" betűt is. Úgy érzem, nem tudnám ezt megszokni. Pedig sajnálom, mert egyébként 10-ből 9 dologban nagyon durván hasonlítunk... és tényleg jónak tűnt, amíg nem hallottam a hangját. Akkor minden illúzióm elszállt.. bosszantó és sajnálom. Úgy érzem, én vagyok túl kritikus2024. febr. 22. 00:07
1/13 anonim válasza:
Hat így kuka. Szabadulj meg tőle
2/13 anonim válasza:
A hang is fontos. Ha nem tetszik barmi miatt,akkor nem illik hozzad olyan jol a masik. Szemelyesen erdemes talalkozni azert,ott jon ki igazan a lelki osszhang is.
3/13 anonim válasza:
Olyan nincs hogy valaki tökéletes, ha arra vársz macskás vénlány leszel
4/13 anonim válasza:
Ha csak ez az egyetlen, ami kizáró ok nálad, akkor igen, szerintem az vagy. De ez az én véleményem. Attól te még nem fogsz vonzódni hozzá. Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme ilyen szempontból. Még ha tegyük fel , a te hozzáállásoddal lenne a baj, akkor sem tudnál magadon hirtelen annyit változtatni, hogy vonzó legyen. Sőt lehet, hogy nem is nagyon lehet.
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy túl kritikus, nen tudatos döntés kérdése, hogy kit találsz vonzónak és miért. Vagy szerinted, ha most úgy határoznál, hogy vonzódni akarsz hozzá, akkor ujjcsettintésre sikerülne?
6/13 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket nem értem.
1. Mi közünk hozzá?
2. Ha azt mondjuk egy roh@dt szemétláda vagy elmész vele randizni?
3. Ha támogatunk igeeen helyesen gondolod meg szétválás?!
😆gyere jóitten
7/13 anonim válasza:
Apróság, javaslom, hogy élőben nézd meg, a srác teljes kisugárzásával.
8/13 anonim válasza:
Ebből nem lesz randi, addig talál 100 másik hapsit.
9/13 anonim válasza:
Hát ez így nem fog menni, de ha úgy érzed, találkozz vele...
Amúgy ezért is jobb eleve élőben kezdeni az ismerkedést!!
10/13 anonim válasza:
Na ezért nem ér a netes ismerkedés egy kalap sz@rt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!