Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna ez, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ez, vagy én vagyok túl "kritikus"?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel tinderen ismertük meg egymást 4 napja. Eléggé hasonlóak vagyunk, sok mindenben hasonlóképp gondolkodunk, minden klappolt elsőre, DE.. ma volt először, hogy hangfelvételt küldött és nem tetszik a hangja, durván pöszén beszél meg olyan furán ejti ki az "s" betűt is. Úgy érzem, nem tudnám ezt megszokni. Pedig sajnálom, mert egyébként 10-ből 9 dologban nagyon durván hasonlítunk... és tényleg jónak tűnt, amíg nem hallottam a hangját. Akkor minden illúzióm elszállt.. bosszantó és sajnálom. Úgy érzem, én vagyok túl kritikus

2024. febr. 22. 00:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Hat így kuka. Szabadulj meg tőle
2024. febr. 22. 00:15
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
A hang is fontos. Ha nem tetszik barmi miatt,akkor nem illik hozzad olyan jol a masik. Szemelyesen erdemes talalkozni azert,ott jon ki igazan a lelki osszhang is.
2024. febr. 22. 00:18
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Olyan nincs hogy valaki tökéletes, ha arra vársz macskás vénlány leszel
2024. febr. 22. 05:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez az egyetlen, ami kizáró ok nálad, akkor igen, szerintem az vagy. De ez az én véleményem. Attól te még nem fogsz vonzódni hozzá. Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme ilyen szempontból. Még ha tegyük fel , a te hozzáállásoddal lenne a baj, akkor sem tudnál magadon hirtelen annyit változtatni, hogy vonzó legyen. Sőt lehet, hogy nem is nagyon lehet.
2024. febr. 22. 05:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy túl kritikus, nen tudatos döntés kérdése, hogy kit találsz vonzónak és miért. Vagy szerinted, ha most úgy határoznál, hogy vonzódni akarsz hozzá, akkor ujjcsettintésre sikerülne?
2024. febr. 22. 06:16
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen kérdéseket nem értem.

1. Mi közünk hozzá?

2. Ha azt mondjuk egy roh@dt szemétláda vagy elmész vele randizni?

3. Ha támogatunk igeeen helyesen gondolod meg szétválás?!

😆gyere jóitten

2024. febr. 22. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Apróság, javaslom, hogy élőben nézd meg, a srác teljes kisugárzásával.
2024. febr. 22. 08:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Ebből nem lesz randi, addig talál 100 másik hapsit.
2024. febr. 22. 09:14
 9/13 anonim ***** válasza:
34%

Hát ez így nem fog menni, de ha úgy érzed, találkozz vele...

Amúgy ezért is jobb eleve élőben kezdeni az ismerkedést!!

2024. febr. 22. 09:43
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
Na ezért nem ér a netes ismerkedés egy kalap sz@rt sem.
2024. febr. 22. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!