Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan férfiakkal megismerkedni akik a régimódi csalàdmodellt és életmódot szeretnék?
Tehát a férj dolgozik, a feleség otthon van rendezi a háztartàst , gyerekeket otthoni dolgokat.
Hangsúlyozom nem az a kérdés ki mit gondol ki ért egyet ezzel és ki nem, csak hogy hol van esély ilyen férfit találni.
Korban 30-40 között
Ilyennel kb mindenhol, ahogy elnézek más fórumokat, még a fiatalabb férfi generációnak is kifordul a gyomra a woke dolgoktól.
Inkább a lányok, nők szoktak lázadni a régi hagyományok, vallás ellen.
Miert akarsz ilyen férfit???? Alárendelnéd magadat ugy, h kozben valoszinuleg szarba se mézi majd az otthoni melodat, mert te csak otthon vagy, és nem csinálsz semmit. Tényleg ez kell? Hogy lehet egy nő annyira hulye, hogy ebbe onkent fekszik?
33N
A kibszott gazdag férfiak tartanak így ki egy nőt státusszimbólumból, de kb ennyi... Azok meg sugar babyt akarnak, aki jól is néz ki, nem pedig valami tradwife nyomoroncot.
Még az önjelölt hagyománykövető férfiak is elvárják hogy a nő dolgozzon, hiszen a tradwife roleplayezésből nem terem kenyér az asztalra lol.
Szerintem ilyen céllal konkrétan sehol nem tudsz ismerkedni, az a férfi mentalitásától függ.
Én háztartásbeli lettem, már 8 éve, a gyerekünk vele született betegsége miatt. (Csak azért írom le, mert előtte is végig dolgoztam, nem ingyenélő voltam)
#4es a férjemnek soha egy rossz szava nincsen hozzám, sőt mindent megtesz értünk. Ahogyan én is megteszek mindent. Igen, itthon vagyok, főzök, mosok, takarítok, a gyerekekkel vagyok, neki semmi más dolga nincsen, csak hogy hazajön és itthon pihen. Ezt sosem tekintette semminek, sőt a barátaink előtt mindig dícsér, hogy mindent megteszek én is. Nem minden férfi nézi semmibe az otthon maradó feleségét.
Mindenhol. Ismerkedés elején mondd el mire vágysz, így aki mást keres lemorzsolódik.
Azt azért hozzátenném, hogy nagyon kevesen tehetik meg, hogy csak egyik fél dolgozzon Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!