Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni azzal, hogy egyre felszínesebbek a kapcsolatok, és egyre kevesebbet érnek?
Figyelt kérdés
"A tömegember fogyasztói rutinja áthat a párkapcsolataira: a partnerek rövidülő ciklusokban fogyasztják és dobják el egymást. Az intimitás ennek nyomán addig fogy, mígnem a történelem utáni ember inkább választja a magányt, mint hogy a vágyaiból és a kényelméből bármit is feladjon – végleg elutasítja a társas élet boldogságának lejárt szavatosságú ideáját: a férfi a szorongató valóságból virtuális világokba menekül, a nő a többgenerációs családról való gondoskodásának ösztönét bulvárpletykák fogyasztásába fojtja."
Puzsér Róbert - Metafizika
2024. febr. 20. 22:12
11/12 anonim válasza:
Mit lehet tenni? Mondjuk ha valakivel tartalmas és jó és szerelmesek vagytok, és azonos az értékrendetek, a céljaitok, akkor megragadni a dolgot. Nem pedig "még nem éltem ki magam" alapon kilépni.
12/12 anonim válasza:
Én pár évvel ezelőtt még jobban próbálkoztam kapcsolatba belemenni, de mostanra már gyökeresen megváltozott ez. Nyilván mindenkinek mások a tapasztalatai, de velem mindig az volt, hogy vagy eltűnt pl. a másik egyik pillanatról a másikra, vagy csak traumákat okozott a veszekedések miatt, sértőn, megalázón viselkedett velem, stb stb. Soha nem éltem át, milyen az, amikor valakivel szeretjük egymást, hogy valóban lehet rá számítani, hogy valóban a társam, és mivel ezek nincsenek meg, nem számít, kivel ismerkedtek, ezért én már nem erőltetem ezt tovább, elvagyok egyedül is teljesen jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!