Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már netes ismerkedésnél hogy túl őszinte beszélgetés miatt rögtön megszakadt az ismerkedés?
9-esnek "Amikor még ismerkedtem, a sok hülyének a "milyen autód van?" kérdésem ..."
Én nem feltételezem előre, hogy valakinek van autója, nem is fontos számomra, de ha nagyon érdekelne, azzal a kérdéssel indítanék, hogy van-e autója, és ha igen a válasz, akkor jönne a "milyen" kérdés.
Jó neked, hogy megtaláltad a párodat, és nem kell már "a sok hülyével" szenvedned.
#11 Természetesen akkor kérdeztem rá, mikor már tudtam, hogy van autója, mert elmondta.
És igen, szerencsés vagyok, a sok hülye között megtaláltam, akit kerestem 😊
"De nem gond, mert rátaláltam a páromra, aki pontosan tudta, miért kérdezem és azóta együtt járunk autós találkozókra, versenyekre"
És ő neki elég jó az anyagi helyzete is. Tehat tudat alatt meg is olyant kerestel akinek sok penze van es jo draga kocsija.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!