Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző ez a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző ez a férfiak nagyobb részére?

Figyelt kérdés
Azért mert "barátnő kell" kényszer miatt összejön egy számára nem olyan vonzó nővel, aztán a kapcsolatnak hamar vége lesz mert a férfi nem érdeklődik a nő iránt, nincs igazán szex, és elég hamar lapos lesz a dolog...
febr. 20. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Előfordul

Sok pasas már össze jönne akarkivel csak ne legyen szingli. Mert a társadalmi megítélés szerint az egyedülálló férfi az selejt, beteg, pancser.

febr. 20. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Sok pasi osszejon akárkivek mert végre van 1 aki szoba állt vele. Nincs ló alapon.

Vagy a helyes sikeres pasikra meg az jellemző hogy nemigen utasitják el a berepukőket akkor se ha amugy nem kéne semmire. Amit lehet kivesznek kihasználnak attól még belőle.

Sztem a ffiak közt szinte nincs is olyan akik nemeket szórogatnának es csak azzal állnának le aki valóban kell is.

Olyanok mint a pompombol a gombócartur. Ha kocka ha kerek ha szögletes ha lapos ha habos jöhet minden.

febr. 20. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Eléggé jellemző. Sőt, szerintem a legtöbben hasonló módon jönnek össze, hogy igazából nem egymást akarják csak nem szeretnének egyedül maradni. Az okok különbözőek, de jellemző a társadalmi megítélés miatt is, hogy valaki csak azért is keres maga mellé valakit, még ha egyébként jól el is van egyedül, csak hogy ne nézzék ki sehonnét.

Érdekes dolog ez, mert az ember hiába nem árt azzal senkinek, hogy úgy öndt ő nem vesz részt ebben az egész társkeresési mizériában, akkor is kinézik, cikizik, esetleg megalázzák emiatt. De mindenképpen, főleg bizonyos kor felett hátrányos, ha valaki egyedülálló, főleg ha hosszabb ideje így van már.

Nem szállhatsz ki a "mókuskerékből" sajnos, még akkor sem ha abszolút sikertelen vagy és nem akarnál foglalkozni ezzel az egésszel.

febr. 20. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy írta a #3. Nem mindegy, hogy szingli-e, mert megkapja, hogy lúzer, b*zi, hímr*ngyó és az se mindegy, hogy egyedül végzi-e öregen. Az ember társas lény. Igazából sok nőre jellemző ez ugyanúgy. Csak annyi a különbség általában, hogy a rózsaszín köd megvan az elején, de ők se lépnek le sok esetben bármilyen is a férfi, mert kapcsolatfüggők, vagy ismét a társadalmi elvárások bezavarnak.
febr. 20. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Igen, sajnos sokaknál a házasság meg megállapodás nem azon alapul, hogy megtalálták azt a partnert, hanem mikor őkmaguk elérnek egy kort.

Azaz jó kapcsolatokat hagynak ott, mert "még nem élték ki magukat", aztán tíz év múlva is bánják, hogy csak úgy szakítottak.

febr. 20. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
1. Ez nem igaz. Magam neveben irom mint ferfi nem igazan erdekel a tarsadalom megitelese . Akik barkivel oaszejonnenek azoknak a szex kell tobbnyire.
febr. 20. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem a ffiak közt szinte nincs is olyan akik nemeket szórogatnának es csak azzal állnának le aki valóban kell is."

Mondjuk én pont ilyen vagyok, nem is volt túl sok nőhöz közöm, és őszintén szólva nem bánom. Pár esetben bántam csak meg, hogy nem adtam esélyt a dolognak, de ez tényleg max 2-3 csaj.

febr. 20. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Többször megjártam már így. Főleg akik egy ideje egyedül vannak már, azoknak majdnem mindegy hogy ki jön eléjük csak valaki jöjjön már velük össze. Csak azokat utasítják vissza akikkel nem olyan gáz megjelenni. Átlagos vállalható kategóriákkal. Ezeket apróbb mondatokból, kis cselességgel simán ki lehet szűrni. Úgy vettem észre, vagy kezdem úgy látni, hogy a férfiak mintha nem is a saját típusú nekik tetsző nőkkel vannak együtt/jöttek össze, hanem aki összejött. Mivel a nők nagy része nem ír vissza ahogy hallom, vagy megszakítják a beszélgetést, eltűnnek, így eleve frusztráltak ettől is, a magányba meg egyenesen bele vannak zakkanva. Na és a lényeg, hogy az a csaj akinek mondjuk az elején nem esik le hogy a pasi nem őt akarja csak valakit akar hogy egyedül ne legyen, az sz*rul jár fél éven belül mert a pasi semmiféle érdeklődést nem fog mutatni, semmire nem lehet rávenni, vágja majd mindenre a pofákat.
febr. 20. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Hú vazzeg. :))
febr. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!