Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire jellemző hogy internetes ismerkedés során külsőben így átverik az embereket a nők és a férfiak?
Attól függ. Nyilván mindenki sminkel/borotválkozik, kiöltözik, helövi a haját, tehát a legjobb formáját mutatja. Az is egyértelmű, hogy a legjobb képeit teszi ki. Egy átlagos hétköznap, fáradtan, munkás cuccban nem úgy néz ki. Te se.
Az már más kérdés, hogy sokan régi képeket tesznek ki, meg annyi rajta a filter, hogy az anyja se ismeri fel.
Ha az a célja, hogy betalálja 5000 darab önkritika nélküli melóspityu, demedudnálok és társai, rakjon ki ilyen fotókat.
Bár van pasas ismerősöm, akinek van vagy 2000 nő ismerőse, kitesz egy képet magáról, vagy 400 like megy alá. Egy 50-es pali, kb mint egy top amerikai színész.
Nekem filter nélküli képeim vannak fent, de én inkább azt vettem észre a tinderen, hogy nem olvasnak a férfiak.Ugyanis mikor bejelöl úgy valaki, hogy az adatlapján szerepel, hogy kizárólag a vékony nők a zsánerei, miközben kint van az enyémen, hogy a 160 centimhez 78 kiló vagyok, akkor az über gáz.
Amúgy a férfiak adatlapja is tele van szerkesztett képekkel, úgy vettem észre.
Általában valóban ez van. Nézd meg csak a FB. bejegyzéseket: csodálatos élet, meghitt áldásos családi kapcsolatook, 2 égtelen jó pulya.
A valóságban meg? Naponta röpködnek a tányérok sok helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!