Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire jellemző hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire jellemző hogy internetes ismerkedés során külsőben így átverik az embereket a nők és a férfiak?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm akit megtaláltam Tinderen. Tinderen hihetetlen vonzó szexi képeket tett fel, rá se ismertem.. igazi szexistennő.. élőben meg közben tök átlagos, csomó szebb nőt látok az utcán mint amilyen ő
2023. dec. 1. 08:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy mindannyian mindenütt próbáljuk a legjobb formánkat hozni. Pl. nekem vörösesszőke a szempillám, vértelen a szám, nem tökéletes a bőröm, a korral már egy kis pirosító is elkel, egy könnyű smink rajtam természetes és kiemeli az előnyös vonásaim. Miért hordjak olyan fazont és színt, ami nem áll jól? Hordok olyat, ami jól áll. Ezek nem ördögtől való dolgok, de a filterek és egyéb tuningok már felesleges és tisztességtelen ferdítések.
2023. dec. 1. 10:14
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Tinderen a legtöbb nő hihetettlen fotókkal van fent, komolyan néha az az érzésem tinderezés közben, hogy ebben az országban minden szabad nő milliárdos?

Persze tudom, hogy nagy kamu az egész…

2023. dec. 1. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Pasik legtöbbször a korral csalnak és az ezer éves fotókkal. Rengeteg a kövér túlsúlyos pasi akik sportos izmosnak állítják be magukat és még el is hiszik magukról hogy olyanok, és hogy jól néznek ki.

A férfiak sokkal jobb nőt szeretnének maguknak mint amit ők külsőben nyújtanak.

Pl. Ír egy srác nekem, tetszett hogy nem dagadt, jó arc, kiderül cigizik. Nem is keveset. Majd amikor ezt szóvá teszem hogy akkor részemről tárgytalan a további ismerkedés, még neki áll vitázni velem, hogy én vagyok felületes.

Mondtam neki, milyen jogon írsz ki itt te olyat hogy igényes nőt keresel amikor te egy igénytelen büdös dohányos vagy.

Az igényesség ott kezdődik hogy alap hogy nem dohányzok.

Szóval igények vannak.

Én biztos nem fogom alább hagyni, amit én nyújtok azt el is várom a férfitól.

2023. dec. 1. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor futottam bele pasiknál is olyanba, hogy 10 vagy akár 20 évvel korábbi képet küldenek. A kedvencem az volt, mikor küldött a pasi egy félmeztelen képet abból az időből, mikor még sportolt. Nem én kértem a képet, nem is igazán érdekelt a fizikuma, nekem teljesen átlagos "aputest" bőven megfelel, ő nyomult ezzel. A lényeg, hogy a randin megjelent egy 20 évvel idősebb, löttyedt, szétfolyt fazon. Nem is értettem, miért azzal csajozik, hogy 20 éve hogy nézett ki...
2023. dec. 1. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez nem csak tinderen van így, teljesen általános divat lett ez a fajta szépítés. Nézd meg az instagrammot, de mondok egy durvábbat, mostanra már élőben is képesek futni ezek a filterek, akár élő videóközvetítésen. Ráadásként míg régen a photoshop volt amihez érteni is kellett valamennyire, mostanra a mobil appok által a legegyszerűbb emberek is tényleg pár húzásból teljesen profi fotós és modell hatást tudnak elérni. De ezen meg kell tanulni átlátni, hogy tudd mi van mögötte. Az idő és a rutin segít.
2023. dec. 1. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez nem átverés, csak a melóba az ember van hogy ronda, és épp azért dolgozik, edz, bevásárol főz takarít stb, hogy alkalmakra ő is szépen ki tudjon öltözni fodrász, kipihent arc, frizura, mini smink, plusz körülötte se legyenek edény vagy ruha halmok hanem szép lakás vagy város természet stb. Ez motivációt is jelent a munkához.
2023. dec. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!