Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pattintsam le?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki udvarol nekem. Már mondtam, hogy kopjon le, de nem érti meg. Egy csóró csöves, nem tudom mit akarhat tőlem. Nem vagyunk egy társadalmi rangban, folyamatosan próbálkozik. Miért csinálják ezt a fiúk?2024. febr. 19. 18:37
11/17 anonim válasza:
Általánosítás és minősítgetés helyett ajánlj fel neki 2 lehetőséget!
1) Önszántából abbahagyja a „nyomulást”.
2) Rendőrt hívsz zaklatásért.
Probléma megoldva.
12/17 anonim válasza:
Tehat a kerdes lenyege hogy ha a ferfi csoro es a no is akkor is sokkal jobbat erdemel a no. Ertem ! Ha ez nem egy kamu kerdes lenne mert nyilvan az , akkor azt mondanam egy melyen buta neveletlen degeneralt senki vagy.
14/17 anonim válasza:
Miért akarod lepattintani?
Nők, miért vagytok mindig ilyen negatívak?
Gondolom pozitívan, kedvesen próbálkozik. Próbáld meg viszonozni!
15/17 anonim válasza:
#14 ha egy meleg fószer kedvesen próbálkozik nálad te is viszonoznád? Na ez ugyanilyen - ha valaki nem kívánja az adott illetőt és nem ért a nemből akkor utána már nem kedvesen küldi el.
16/17 anonim válasza:
15. Ez arra ad kovetkeztetedt hogy te meleg no vagy es nem vonzodsz a ferfiakhiz.
17/17 anonim válasza:
Küldj képet, majd véleményezem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!