Nem bírom elviselni a nővéremet, aki idejön külföldről polgárt pukkasztani. Pattintsam le?
Figyelt kérdés
Élcelődik az anyagi helyzetünkön, passzív-agresszív megjegyzéseket tesz a szükeinkre.2023. okt. 22. 07:49
2/8 anonim válasza:
Ha én elégedett vagyok a helyzetemmel, pont nem érdekel, ki dicsekszik.
3/8 anonim válasza:
Mondd el neki, mindig lesz egy, az övénél is nagyobb, aki beáll majd mellé a zebránál. Szánalmas az ilyen.
4/8 anonim válasza:
Kezd el nézegetni a fejkendőket. Beszéld meg vele szerinted melyik szín áll neki jól. Ha kérdezi miért, akkor mond meg, hogy pár éven belül e nélkül nem mehet majd az utcára 😅
5/8 anonim válasza:
Hát ez nem annyira oké. Én elbeszélgetnék vele erről. Aztán ha nem használ semmi, max utána pattintanám le.
6/8 anonim válasza:
Kérdezd emg " finoman ", mikor kíván menni vissza külföldre.
7/8 anonim válasza:
Szüleitekhez megy alapból, és meglátogat téged is a te otthonodban? Ha így van, ne érjél rá, amikor bejelentkezik.
8/8 anonim válasza:
Említetted neki, hogy szarul esik az a stílus, ahogy nyilatkozik és ekéz benneteket? Mert ha szóltál neki és semmi foganatja, akkor megmondod, hogy bocs, nincs hozzá kedved, hogy bámuld a képét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!