Aki rágógumizni szokott, mindenki fel tudja fújni lufira és mindenki tud vele pukkasztani, csattogtatni?
A chewing gum-ot (ilyen az Orbit, Airwaves és sok más) nem lehet felfújni, meg ilyesmi, túl kemény hozzá.
A bubble gum-ot, mint a neve is mutassa (Hubba-bubba, Big Babol, Bazooka, különféle mesefigurás téglarágók, turbórágó) viszont lehet, mert sokkal nagyobb, puhább, és pont ez az egyik featúrája.
Amikor az utcán sétálgatok, én imádok rágógumit rágni, gömböket fújni belőle, cuppogni meg csattogni vele :DDD szerintem tök jó móka :))))))))
Én egy táborban tanultam meg kb. 9-10 éves koromban. Egyszerre ettünk vagy 3-4 Hubba Bubbát (a legjobb erre a célra :D), és akkora lufikat fújtunk, mint a fejünk. :P
Először csak úgy sikerült, hogy kézzel kilapogattam, és úgy tettem vissza a számba (tudom, undorító :D), majd megtanultam rendesen is.
Ááá, régi szép idők. :)
Ma is sokat rágózom, meg tudok is lufit fújni persze, de egyrészt felnőttként ezt sajnos már annyira nem illik :(((, másrészt meg Orbittal olyan nagyokat amúgy sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!