Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki rágógumizni szokott,...

Aki rágógumizni szokott, mindenki fel tudja fújni lufira és mindenki tud vele pukkasztani, csattogtatni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 14. 15:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Orbitból én mindig kettőt rágok egyszerre. Ha még emlékeztek, régen lapos volt és 5 darab volt egy ugyanakkora csomagban amiben most 10, szóval ezért. Úgy fel lehet fújni, bár még akkor se óriásira.

Egyszer volt valami zöld rágóm, amit fújkáltam de ragadt, és végül az egész vékony csíkokban ráragadt a kézfejemre és alig bírtam levakarni.

2014. máj. 14. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, a régi laprágó szerintem jobb volt! (Még ízre is, hiába az elvileg nem változott...)

Meg a Juicy Fruit és Double Mint is tök jók voltak. Ezeket itthon már nehéz beszerezni, csak olyan helyeken láttam, mint British Store, Culinaris, illetve a Nyugati aluljáróban az édességes standnál. Ez utóbbi helyen amúgy külföldről hozott Orbitokat árulnak, mások, mint nálunk a boltokban - és van köztük többféle lap-kiszerelésű is.

2014. máj. 14. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen tanultam meg. Nekem egy orbittal is simán megy, bár tény, hogy nem lesz akkora, mint mással.
2014. máj. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!