Aki sokat, szinte minden nap rágózik, az tud pukkasztani, csattogtatni, gömböket fújni belőle?
Figyelt kérdés
Mert, azt hallottam, hogy nem mindenki tud. Amúgy értelme semmi, csak szórakozás.2022. márc. 29. 10:58
1/9 anonim válasza:
Én nem rágózom gyakran, de tudok, bár nem egy túl gusztusos dolog. Apukám pl kifejezetten utálja, ha gömböt fújok.
2/9 A kérdező kommentje:
Én meg ha megyek valahova, mindennap rágózom. Én viszont pukkasztgatok, csattogtatok, gömböket fújogatok, imádom a nyelvemre csavargatni, nem a legjobb szokás, gondoltam megkérdezem, hogy hogy ki van ezzel a dologgal.
2022. márc. 29. 12:14
3/9 A kérdező kommentje:
Főleg felnőttként
42/F
2022. márc. 29. 12:15
6/9 anonim válasza:
"nem egy túl gusztusos dolog"
mi?
hogy csattogtatsz a rágóval és gömböt fújsz?
ebben mi a gusztustalan?😅 istenem
7/9 anonim válasza:
Én sem vagyok nagy rágós, de gömböt fújni gyerekkorom óta tudok vele
8/9 A kérdező kommentje:
Rám már szóltak emiatt, hogy mit pukkasztok, holott nincs benne semmi rossz.
2022. ápr. 4. 17:55
9/9 anonim válasza:
Én szájon is vágtalak volna, nem csak szóltam volna .
Milyen bugyuta ostoba szokás ez ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!