Polgár pukkasztást szeretnék végrehajtani, hogyan tegyem mindezt?
Figyelt kérdés
Falun lakom. Rengeteg a pletykás, irigy, rosszindulatú ember. Elhatároztam hogy ki fogom probálni a kommunista időkben jól bevált polgár pukkasztást. Hogyan tehetném mindezt? Hogyan álljak neki hogy hatásos legyen, illetve célba érjen a megfelelő helyre? Természetesen a normálisakat megkimélve.2021. márc. 13. 21:47
1/27 anonim válasza:
Legyél punk. Az szerintem elég polgárpukkasztás volt a kommunista időkben. :D
2/27 anonim válasza:
Vegyél feleségül egy nagyon csinos, és gazdag roma lányt...hidd el, sokan megpukkadnak tőle.. :D
3/27 anonim válasza:
Ne vegyél magadra semmit, hanem legyél mindig nagyon kedves mindenkivel. Az összes bunkó embert nagyon bosszantja, ha ezt csinálják.
4/27 anonim válasza:
Manapság kétlem, hogy bármivel is pukaszthatnál bárkit :)
5/27 anonim válasza:
ez jó, én is szívesen pukkasztgatok polgarakat
6/27 A kérdező kommentje:
Szeretném alkalmazni. Tudni illik ami a kommunista időbe bevált, az nem biztos hogy ebbe a mocskos alja világba befog válni.
2021. márc. 13. 22:04
7/27 A kérdező kommentje:
Ezért tippeket várok.
Bocsi addig elmegyek lezuhanyozni.
24F
2021. márc. 13. 22:05
9/27 anonim válasza:
hát a gyakori népét jól megpukkasztottad - itt törjük a fejünket a megoldáson, te pedig elvonulsz zuhanyozni! Botrány!
10/27 A kérdező kommentje:
#8 Nem motorozok.
Amugy azt hittem már hogy zuhanyzás után jönnek majd a tanácsok. Hát tévedtem. 🤷♂️
2021. márc. 13. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!