Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pattintsam le ezt a nagyra nőtt óvodást, vagy határt szabni vele szemben?
Szóval, 3 hete közölte velem az aktuell randipartnerem, hogy legyünk csak barátok. Én belementem... viszont ugyanúgy próbál csüngeni rajtam mint előtte. Chaten egyik reggel fél 9-kor (home officeban végzek szellemi munkát világom se tudtam kb.), elkezdett nekem panaszkodni én meg kávét próbáltam főzni, annyit írtam ra, hogy sajnálom, értem, de biztos megoldódik. Teljesen megsértődött, hogy illene írnom valami biztatót. Tök jó hogy 200ra felment a vérnyomásom ettől, mert 26 éves vagyok, majd pont engem kell nevelni chaten illemtanból. :D
Ma megint nem írtam vissza valamire, megint ment ez a gyerekes poénkodós hiszti, hogy "jó akkor ne írj erre semmit". Többször is megpróbált munkaidőben elhívni ebédelni, vagy edzeni. Többedik alkalommal se fogja fel, hogy délután 5-6 előtt ez nem megoldható számomra, mert én nem 2 műszakban dolgozom így kevesebb a mozgásterem sajnos, a délelőttjeim meg a délutánjaim is. Neki ott az egész délelőtt vagy a délután.
A kedvencem, hogy nekem van lakásom 2 szobával, beköltözhet-e hozzám? Mondom átgondolom. Erre ő full készpénznek veszi hogy idejöhet. SOHA nem költöznék őssze egy barátnővel vagy haverral sem, mert ez a viszony túl intim, nem kell tudjon az egész életemről!
És chaten se vagyok ezt hajlandó megbeszélni vele minden egyes nap és én sem kérdezem meg tőle mert a barátság nem ettől kéne függjön.
Az meg végképp betelíti a pohárt, hogy ő dobott kvázi erre még ő szabná a szabályokat meg elvárásai vannak? :D Páros lábbal is kidobhatnám, ha egyébként nem beszèlnénk tök jókat, amikor épp nem hisztizik. Lányok is szoktak, szóval ez nem zavarna, de ez a chatelés egy dedós dolog és ezt is elmondtam már neki.
Razd le az idiotat. Valtoztass elerhetoseget mindenhol.
O egy narc,csak kiszipolyoz es tonkretesz .
Tipiku:o a bunko es o kelt benned buntudatot.
Jo ne ir erre semmit— ez a lelki terror
Odakoltozne—-kihasznalas pofatlansag.
Tipikus narc vonasok!!
Nem bunkosag nem visszairni ha NEM AKARSZ VELE BESZELNI
Ne legyel ekkora male
"A kedvencem, hogy nekem van lakásom 2 szobával, beköltözhet-e hozzám? Mondom átgondolom."
Itt bezzeg nagy a szád, miért nem mondtad neki hogy NEM? Miért nem mondod el neki ezeket, amiket itt leírtál?
Egyértelműen csak oda akar költözni. Nem kellesz neki, csak a lakhatási lehetőség.
Dehogy bunkóság nem visszaírni. Legyél már eszesebb, meg egy kicsit határozottabb is, mert simán hülyére akar venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!